Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 14:02, 02 lis 2013

Macham w ten deszczowy dzień
Konstancja30 14:51, 02 lis 2013

u nas dzień bez deszczu i bardzo dobrze bo mam tyły w pseudo ogrodzie ...

wsadzam ostatnie tulipanki ... i ostatnie porządki przed zimą ... klu przedogródka zostało do zrobienia na wiosnę ale i tak mam dobry humor bo udało się nam wyjść z terenu przy tarasie ... południe można powiedzieć geometrycznie wyprowadzone ... ...

wiosna i lato to drzewa ... wiele ich potrzebuję ... nie wiem dlaczego tyle lat patrzyłam na nędzne retro podupadłych dachów drywalek zza płotu ... graby ... miłorzęby i kilka serbów potrzebne pilnie ...

zmykam bo dzień ucieka ... wieczorem coś wkleję
malgorzata_s... 16:44, 02 lis 2013

Doczytałam do setki poryczałam się ze śmiechu przy plasterkach więc konieczne było wtajemniczenie eMusia bo znów podejrzewał utratę rozumu. Przy niby spacerze i i uczcie piesa znów rechotałam jak głupia eMuś już nie reagował nieśmiało tylko poprosił o kawę. Resztę zostawiam więc na później. Podzielę się tylko spostrzeżeniem Facet to bardzo prosty jest, plaster to plaster a pianka to pianka i rozróżnienie rodzajów to zbyt skomplikowane jest. Wymaganie tego to tak jakbyśmy chciały aby odcienie różu rozróżniali. Piszę to bo przypomniałam sobie jak mój sMuś fryzurkę robiąc użył zamiast pianki do włosów pianki do depilacji. Jak poczułam smrodzik topiących się włosów wyraził ogromne zdziwienie że taka pianka istnieje.Pozdrawiam
nicol21 16:48, 02 lis 2013

Pozdrawiam podziwiam to co już zrobiliście razem i czekam na więcej. zazdraszczam zaangazowania małża w poczynania ogródkowe!!
Będę odwiedzać ot .... wpraszam się
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Madzenka 18:03, 02 lis 2013

Iza ja zatem bardzo czekam na fotki
Konstancja30 18:14, 02 lis 2013

... Madżenko tylko odzyskam wygląd człeka poczciwego bo ja nic z damy nie mam jak w ugor idę ... wysmotrucham się zawsze jak nieboskie stworzenie ... i kręgosłup przebłagam chemią oczywiście aby uprzejmie przestał szaleć ... no i wgram i zmniejszę zdjęcia ...

apropo boskiej czy nieboskiej ... w literaturze moje nieszczęsne nieletnie pacholę przechodzi przez nurt romantyków ... jako umysł raczej ścisły (po tatusiu oczywiście ) odnaleźć się w dziełach wieszczów nie potrafi a po kilku rzekła "na różnych imprezach bywałam .... na nich byli różni ludzie i uwierz mader ci ludzie (no bo nie ona !!! mam nadzieję ) byli po różnych kombinacjach środków ale takiego odjazdu jak romantyczni przodkowie to nikt nie miał " ... przypomniałam sobie Dziady i z całym szacunkiem dla wieszcza zaintrygowana jestem co przed spozył ??????????
anula_wn 18:49, 02 lis 2013

aż się zalogowałam !
Izulek, siedzę nad projektem, ale zaglądam i czekam na fotki ciekawa jestem niezmiernie efektu , ach chyba mus się wybrać do CK

co do literatury o się nie wypowiem, bo faktycznie za młodu ciężko było pojąć mowę kwecistą....
Sebek 19:11, 02 lis 2013

Ojj ciężko...Ale powiedz Młodej, że potem będzie tylko gorzej
anula_wn 19:26, 02 lis 2013

Sebek, optymisto
ana_art 19:33, 02 lis 2013

hahaha mój syneczek humanista ostatnio dostał najlepszą ocenę z możliwych bo mu bohaterowie się pomylili
Sebo nawet mu nie powiem, że będzie gorzej niech żyje w błogiej nieświadomości