Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 21:08, 02 lis 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Sylwia...ale akcja z klonem
...pięknie wygląda w donicy
Widzę,że jesteśmy bardzo do siebie podobne pod względem upartości...ja jak sobie ubzduram,że coś zrobię to nie ma mocnych!....nie wspomnę już o naszym przesadzaniu...bo tu już z całym szacunkiem jesteśmy niereformowalne
Buziaki i miłego dnia

wiesz .... dopóki sił starczy to jeszcze cosik się przesadzi ale jeszcze chwila i się nie da ruszyć będziemy tylko patrzeć i wzdychać
ana_art 21:10, 02 lis 2013

Syla napisał(a)

ta ta ta ..... z wrażenia ..... teraz to ja kombinuję co by tu zrobić aby tę zimę jakoś ominąć
siem nie da... no chyba że wyjedziesz gdzieś daaaleko, ale z perwszoklasisto na długo się nie da... niestety
Syla 21:10, 02 lis 2013

karlak napisał(a)
Syla, jestem pełna podziwu dla Twojego ogrodu ale przede wszystkim dla Ciebie. Pięknie dążysz do swojego celu. Twój ogród już zachwyca a co będzie później....? pozdrawiam

Witam fajnie , że się podoba ..... Mnie najbardziej te brzozy masakra jak mi się podobają ..... pozdrawiam
Syla 21:12, 02 lis 2013

ana_art napisał(a)
siem nie da... no chyba że wyjedziesz gdzieś daaaleko, ale z perwszoklasisto na długo się nie da... niestety

Anet no już z drugoklasistą .... widzisz jak pędzi ten czas no się nie da .... liczę na łagodność ze strony zimy ....
ana_art 21:15, 02 lis 2013

Syla napisał(a)

Anet no już z drugoklasistą .... widzisz jak pędzi ten czas no się nie da .... liczę na łagodność ze strony zimy ....
o matko i córko... faktycznie On był pierwszoklasistą w tamtym roku szkolnym...
Zielona 21:26, 02 lis 2013

Pierwszoklasistkę mam ja i jeszcze rezolutną czterolatkę, której teksty powinnam zapisywać, bo potrafi nas tak rozbawić, że Jej wypowiedzi krążą po rodzinie jako anegdoty z cyklu "a wiesz, co Pola ostatnio wymyśliła?"... Dzieci.... fajne są...
Syla 22:25, 02 lis 2013

Zielona napisał(a)
Pierwszoklasistkę mam ja i jeszcze rezolutną czterolatkę, której teksty powinnam zapisywać, bo potrafi nas tak rozbawić, że Jej wypowiedzi krążą po rodzinie jako anegdoty z cyklu "a wiesz, co Pola ostatnio wymyśliła?"... Dzieci.... fajne są...

ja mam jeszcze rezolutnego studenta duże dziecko duży ....... jakoś tak ..... mus się emocjonalnie przestawiać na trzynastoletnią różnicę wieku ..... zapotrzebowanie zróżnicowane
Zielona 22:36, 02 lis 2013

To jakiś żart??? Już Ana mnie rozwaliła swoim najstarszym, a tu widzę kolejna Mama, która rodziła mając 10 lat!!! No przecież to jest niemożliwe, że Wy macie takich Synów!!!
Madzenka 23:19, 02 lis 2013

Zielona jak się czlowiek szybko uwinie to na starość młody jest
ana_art 23:21, 02 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Zielona jak się czlowiek szybko uwinie to na starość młody jest