idź do marketu Lm lub innego i pytaj sprzedawcy, nie mamy takich informacji co i za ile jest wszędzie w sprzedaży. Gdy ktoś coś kupił w zeszłym roku, w tym czegoś takiego już nie ma.
A czy czasem pomidorków koktajlowych nie czuć rybami? Ja bym się brzydziła je jeść.
I jeszcze chcesz nawozić? Sztucznie, a potem zjadach chemię? To już wolę odchody rybie niż azofoskę.
Wg.mnie spokojnie czekaj. W mieszankach nasion masz nasiona ktore wschodza szybciej i pozniej. Mowi sie za taki trawnik nalezy regularnie nawadniac przez dbry miesiac. Podobno czesto ludziom wschodzi trawnik i przestaja nawadniac i wtedy marnuja sie te inne rodzaje traw ktore wschodzą wolniej.
Ja u siebie z 2 tyg temu robuilem to samo co ty-narazie czekam. Dosiac zawsze zdazysz...tak mi sie wydaje.
A czy utrzymywanie ich na wysokości 2,5-3 metry oraz szerokości max 1,5 m ma sens?
Jeśli tak to odległość 1,2 m będzie ok?
Potrzebuje wzdłuż tego ogrodzenia żywopłot... w przyszłości cały żywopłot ligustrowy po prawej stronie będzie usunięty...
Danusiu to co widzę to najpiękniejsze podziękowania! Nawet nie wiem jakich użyć słów, a rzadko mnie zatyka...
To taki Rajski Ogród... Przedsionek Nieba
Posadzka wspaniała, nawet nie wyobrażałam sobie takiego artystycznego dzieła...
Ty tez dodałaś mi skrzydeł, Ogrodowisko pozwoliło mi dojrzeć... ten rok jest bardzo udany... Dziękuję
Pani Danuto, czy jest szansa zobaczyć ten ogród teraz? Jestem bardzo ciekawa, jak się zmienił. Cudowne miejsce, kunsztowne wykonanie Gardenarium, jeden z piękniejszych przydomowych ogrodów, jakie widziałam. Ma w sobie coś takiego, że po przeczytaniu wątku chciałoby się wciąż wracać do niektórych zdjęć....
Kupione w necie z gołym korzeniem, przyjechały pojedyncze patyki, sadzone 2 lata temu co 50 cm. Na pewno sporo przyrosły, od dołu niektóre są bardzo ładnie rozgałęzione, ale generalnie dość liche.
Wtedy jeszcze nie znałam ogrodowiska, teraz pewnie kupiłabym większe sadzonki od razu zamiast czekać wieczność, ale wyrzucić mi trochę szkoda.