Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 13:57, 14 kwi 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
A ja włączam codziennie irobota do odkurzania, zmywarkę, pralko-suszarkę, piekarnik i biegnę na ogród. Przychodzę i wszystko jest
A moja mama mi się dziwi jak to jest możliwe, że ciągle nie mam czasu
Porządnie to odkurzam raz w tygodniu odkurzaczem, bo wiadomo, że roomba tak dokładnie jednak nie wciągnie, zwłaszcza tam gdzie mam wykładziny dywanowe.
zastanawiałam sie nad irobotem ale wkońcu zrobiliśmy centralny i niewiem czy nie żałuję. wykładzin nie mam nigdzie to u mnie by latał pewnie non stop a ja bym miała spokój
powiedz mamie ze samo sie do zmywarki nie włoży i nie wyjmie
o! ja do zmywarki codziennie mówię że ja kocham
Ogród z pergolą 13:48, 14 kwi 2016

Do góry
kurier z korą właśnie przyjechał
Ogród z pergolą 13:45, 14 kwi 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
No to mam sojuszniczkę
Jakbym miała codziennie odkurzać to bym się chyba pocięłą. Z tego względu mam jasne podłogi, nie widać na nich kurzu tak bardzo

uwierz mi ja też k...y juz dostaję
wcześniej miałam jasne i chciałam odmiany..to mam wcześniej odkurzałam raz na tydzień a teraz co dzień
Ogród z pergolą 13:41, 14 kwi 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Ja po każdym suszeniu mówię do niej ciepło

wariatki

AgataP napisał(a)

jezu codziennie odkurzasz? ja udaję że nie widzę, jak już przewracam się o kurz to wyciągam odkurzacz hahahah żartuję, odkurzam raz,dwa razy góra w tygodniu, szkoda mojej pracy bo za moment jest tak samo

u mnie też za moment jest tak samo dlatego robię to codziennie ja mam grafitowa podłogę i porostu non stop jakieś okruchy cholera tam są :/
w starym domu miałam jasne drewno to tak nie szalałam nie myśl sobie
teraz tez tak sprzatam bo mała raczkuje jeszcze i by mi zbierała ten kurz na siebie. zacznie chodzić to może wyluzuję trochę
Ogród z pergolą 13:38, 14 kwi 2016

Do góry
polinka napisał(a)
I ja starej daty

Aniu, na czym stanął projekt ogrodu? Zdecydowałaś się ostatecznie?

będzie Twój pomysł Poli kwadraty 1,5x1,5 tylko tak szczegółowo nie mam jeszcze co w którym z nich będzie. mam rozchodniki i jeżówki, po trawy jadę 22-go.
narazie posadziłam grujeczniki w taki sposób

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:34, 14 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Poli trawnik masz idealny..a te skarpety z bukszpanu..jezu..dlaczego u wszystkich jest ładniej niż u mnie..
pięknie masz!

Aniu, to nie trawnik-to chwastowisko. Uwierz, że tylko 20 cm przed rabatami jest w miarę ładna trawa, reszta to puste pasy rozjeżdzone przez auto.
Co roku robiłam dosiewki i w sezonie jeszcze jakoś tako to wyglądało, w tym roku z racji remontu drugiej części ogrodu i perspektywy wjazdu cieżkich sprzętów nawet nie będę robić dosiewek.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:26, 14 kwi 2016

Do góry
Goszia prośbę mam planuje zgapić od Ciebie plac zabaw czy masz może jakiś projekt albo czy mogłabyś mi troszkę wytłumaczyć jaka to konstrukcja? wymiary, jaki profil
Ogród z pergolą 10:53, 14 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
dla rozrywki to ja odkurzam codziennie zachciało sie grafitowych płytek to teraz mam..
moze kiedyś mi się znudzi z tym wieszaniem ale narazie nie, jakiejś starej daty jestem w takim razie

jezu codziennie odkurzasz? ja udaję że nie widzę, jak już przewracam się o kurz to wyciągam odkurzacz hahahah żartuję, odkurzam raz,dwa razy góra w tygodniu, szkoda mojej pracy bo za moment jest tak samo
Ogród Mirelli 10:49, 14 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
cześć Mirelko cenami mnie rozbroiłaś..

Aniu, dlatego opłaca się tam kupować, ale tak jak pisałyśmy z Moniką Borebetką wcześniej to nie jest szkółka na zakupy dla wszystkich, tylko hurtowników, najmniej 12 sztuk jednego gatunku
Ogród z pergolą 10:34, 14 kwi 2016

Do góry
dla rozrywki to ja odkurzam codziennie zachciało sie grafitowych płytek to teraz mam..
moze kiedyś mi się znudzi z tym wieszaniem ale narazie nie, jakiejś starej daty jestem w takim razie
Ogród z pergolą 10:28, 14 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

mi to nie przeszkadza że będę wywieszać, ja to uwielbiam wogóle uwielbiam robić pranie i czekam tylko na ciepłe dni żeby pranie na dworzu suszyć
pralnia to jest kłębowisko kurzu, masakryczne. nie spodziewałam się że aż takie..

Podziwiam Cie ja od kiedy mam suszarkę nic nie wywieszam. W dodatku mam psa z druga biała śmiercią i suszarka to wybawienie na czarnych ubraniach naprawde zachęcam

Zawsze cos sobie dla rozrywki mozesz powiesic
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:20, 14 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Zwariować mozna z dublami

Pod brzozami

przeglądam Twoje wcześniejsze części wątku i 2013 r pisałaś ze to juz ostatnia jesień tych brzóz u Ciebie, zmieniłaś zdanie czy wymieniałaś je?bo ja jeszcze nie doczytałam a ciekawa jestem Twojego zdania o brzozach
Ogród z pergolą 10:17, 14 kwi 2016

Do góry
hahahahah raczej!
Ogród z pergolą 10:15, 14 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ale chociaż w pączka pocałujesz czasem
ema tak suszarki nie wiec jest conajmniej remis
Ogród z pergolą 10:15, 14 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ema tak suszarki nie wiec jest co najmniej remis
Ogród z pergolą 10:13, 14 kwi 2016

Do góry
Ogród z pergolą 09:07, 14 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

mi to nie przeszkadza że będę wywieszać, ja to uwielbiam wogóle uwielbiam robić pranie i czekam tylko na ciepłe dni żeby pranie na dworzu suszyć
pralnia to jest kłębowisko kurzu, masakryczne. nie spodziewałam się że aż takie..
właśnie z taką suszarką kurzu nie ma włąsnie miedzy innymi ze względu na kurz kupiłam suszarke bo 3 razy dziennie musiałm podłogę myc na grafitowych kafelkach w pralnio suszarni, teraz co 2 dni
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:38, 14 kwi 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Nieskromnie przyznam, że występ poszedł super.

Przyszły bukszpaniki, nieduże, Ale bardzo zacnie ukorzenione

Wczoraj sadziłam - jak to mówi moją babcia- do ćmoka

Kasia wrzucisz mi na priv namiary? i jak jakies inne masz to też?
ja narazie znalazłam takie 10-25cm po 2zł na all (pewnie wiekszość 10 bedzie..)a potrzebuje..jezu..dobre 200 na początek chociaż
Ogród z pergolą 08:32, 14 kwi 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
a ne masz miejsca na suszarkę w pralni taką z pompa ciepła? pomyśl nidy więcej rozwieszania, prasowania

Ogród z pergolą 08:28, 14 kwi 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ania, czytałam u ciebie o kretach. Dziś w pracy jedna znajoma mówiła, ze znalazła sposób na kreta. Korzenie jakiejś rośliny - której krety nie lubią. Jutro ma mi powiedzieć, co to za roślinka

mi się wydaje że ja mam nornice bo takie korytarze pod samą powierzchnia ziemi zrobiła
i muszę własnie cos posadzic w tych tujach

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies