Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

polinka 10:48, 14 kwi 2016

I ja starej daty

Aniu, na czym stanął projekt ogrodu? Zdecydowałaś się ostatecznie?
AgataP 10:50, 14 kwi 2016

siakowa napisał(a)
ja mojej suszarce codziennie mówie że ją kocham

Ja po każdym suszeniu mówię do niej ciepło
AgataP 10:53, 14 kwi 2016

anna_t napisał(a)
dla rozrywki to ja odkurzam codziennie zachciało sie grafitowych płytek to teraz mam..
moze kiedyś mi się znudzi z tym wieszaniem ale narazie nie, jakiejś starej daty jestem w takim razie

jezu codziennie odkurzasz? ja udaję że nie widzę, jak już przewracam się o kurz to wyciągam odkurzacz hahahah żartuję, odkurzam raz,dwa razy góra w tygodniu, szkoda mojej pracy bo za moment jest tak samo
AnnaCh 11:10, 14 kwi 2016

AgataP napisał(a)
jezu codziennie odkurzasz? ja udaję że nie widzę, jak już przewracam się o kurz to wyciągam odkurzacz hahahah żartuję, odkurzam raz,dwa razy góra w tygodniu, szkoda mojej pracy bo za moment jest tak samo
No to mam sojuszniczkę
Jakbym miała codziennie odkurzać to bym się chyba pocięłą. Z tego względu mam jasne podłogi, nie widać na nich kurzu tak bardzo
MirellaB 13:17, 14 kwi 2016

A ja włączam codziennie irobota do odkurzania, zmywarkę, pralko-suszarkę, piekarnik i biegnę na ogród. Przychodzę i wszystko jest
A moja mama mi się dziwi jak to jest możliwe, że ciągle nie mam czasu
Porządnie to odkurzam raz w tygodniu odkurzaczem, bo wiadomo, że roomba tak dokładnie jednak nie wciągnie, zwłaszcza tam gdzie mam wykładziny dywanowe.
anbu 13:22, 14 kwi 2016

He he uśmiałam się z Was.
A ja ciągle w garach stoję, bo mam trzech chłopów domu i oni duuużo żerą
Na szczęście mam Ema, który jest pedantyczny za bardzo i myje mi podłogi 3 razy w tygodniu
Więc ze sprzątaniem u mnie na bakier mocno :/
anna_t 13:38, 14 kwi 2016

polinka napisał(a)
I ja starej daty

Aniu, na czym stanął projekt ogrodu? Zdecydowałaś się ostatecznie?

będzie Twój pomysł Poli kwadraty 1,5x1,5 tylko tak szczegółowo nie mam jeszcze co w którym z nich będzie. mam rozchodniki i jeżówki, po trawy jadę 22-go.
narazie posadziłam grujeczniki w taki sposób

anna_t 13:41, 14 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Ja po każdym suszeniu mówię do niej ciepło

wariatki

AgataP napisał(a)

u mnie też za moment jest tak samo dlatego robię to codziennie ja mam grafitowa podłogę i porostu non stop jakieś okruchy cholera tam są :/
w starym domu miałam jasne drewno to tak nie szalałam nie myśl sobie
teraz tez tak sprzatam bo mała raczkuje jeszcze i by mi zbierała ten kurz na siebie. zacznie chodzić to może wyluzuję trochę
Anda 13:43, 14 kwi 2016

Juz nie wyobrażam sobie życia bez suszarki Wieszam tylko latem przy pięknej pogodzie i jak mam czas.
Tez mam jasne podłogi, całe szczęście
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anna_t 13:45, 14 kwi 2016

AnnaCh napisał(a)
No to mam sojuszniczkę
Jakbym miała codziennie odkurzać to bym się chyba pocięłą. Z tego względu mam jasne podłogi, nie widać na nich kurzu tak bardzo

uwierz mi ja też k...y juz dostaję
wcześniej miałam jasne i chciałam odmiany..to mam wcześniej odkurzałam raz na tydzień a teraz co dzień