Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:58, 30 wrz 2015

Do góry
iwka napisał(a)

oj daleko od Was

Iwonka, raz w roku zrób sobie wakacyjny wyjazd w nasze strony i kupisz wszystko czego pragniesz Ja czasami też jeżdze 200 km do CO.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:57, 30 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Za to ze dozyli, czy ze dozyli razem? Fajne musi byc znac sie tak na wylot.choc czasem mam wrazenie ze my juz tak mamy.bylismy jeszcze mlodymi nastolatkami gdy zaczelismy byc razem.

Że razem tyle lat My też mieliśmy po naście lat
Mały ogród Kasi 12:42, 30 wrz 2015

Do góry
Madżen
Polinka
Iwka

Nie mam błyskotliwej riposty na zmianę avatara. Usłyszałam pewną historię i odechciało mi sie twarz pokazywać.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:32, 30 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Kasia, nie ma czego 12 lat mieszkania razem to już jak stare małżeństwo

Proszę namiary na pw.! Cisy potrzebuję

Również poproszę o namiary
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:28, 30 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Byłam dzisiaj, nie było. Byłaś po bukszpany?

Nie....bo czuję w kościach, że będzie jak poprzednio. Sprawdzałam prognozę pogody. Coś w przyszłym tygodniu ma padać. Czekam jak na zbawienie, bo wnerwiają mnie te suchelce, a nie ruszę ich do momentu, kiedy nie przywiozę zastępstwa
Miejsko & sielsko 10:36, 30 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Ewuś, słońce moje Piękna dziewczyna z pięknym towarzystwem!

ano teraz to jak już się tak promuje to powinnam zakasać rękawy i zabrać się za ogródek
Ogród Mirelli 10:35, 30 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)
224 szt. dziś posadziłaś?? Ile masz jeszcze do posadzenia??

Paulinka - tak na okrągło licząc to jeszcze mam z 300 do posadzenia i musze dokupić, bo na rabatę bylinową mam za mało
Ogród wyrozumiały 10:26, 30 wrz 2015

Do góry
Polinka - fajnie,że czekasz ze mną ,razem raźniej i się tak nie dłuży

Sztuk kupiłam 13 ,bo po prostu nie wiedziałam ile ,a kupka kamieni uniemożliwiała mi jakiekolwiek przymiarki ,bo nie wiem czy to w jednym rzędzie czy w dwóch trzeba będzie posadzić....

Jak będą rośliny to będę ustawiać i się Was radzić ,bo dobra wiadomość jest taka,że dziś przed chwila dosłownie kamień został przełożony poza rabatę i teraz to tam mogę przymiarki robić .
Ale się cieszę !!

Lindsay80 - właśnie jak będą rośliny to lepiej coś ustalić
Berberysów już trochę mam,bo i Admirationy na tej rabacie,a przy wrzosach mam obwódkę z z Nana i ją tnę właśnie i.....trochę mnie wkurza ta robota
Zwłaszcza jak mi się tak stanie jak ostatnio,że miałam podłożoną włókninę przy cięciu i tak ją fajnie złapałam ,że wszystkie ścinki mi się rozsypały i musiałam wybierać...
Ogród Małej Mi - sezon 2015 09:56, 30 wrz 2015

Do góry
Sylwia - w tenisa nie grałam i już grać nie będę... bo mi życia na wszystko brakuje Jestem coraz wolniejsza...

Olili - wiem, wiem..namieszałam..

Aniu - czosnki po latach też są coraz marniejsze i pasuje je przekopać.. ale potrafią kilka lat w jednym miejscu wyglądać przyzwoicie.

Polinka -

I to chyba tyle...... miłego dnia...

PO sformatowaniu karty cyknęłam kilka fotek by sprawdzić czy zapisuje, czy znów wykasuje.. na razie focie są..

Moja codzienność - ogród Oli 09:02, 30 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ciekawe czy gruby tłuczeń by chwyciło?

Trzeba by zapytać odpowiedniego fachowca
Moja codzienność - ogród Oli 09:02, 30 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ładne te czerwone liście! Hortensje już brązowe?:

przebarwiające grujeczniki jakoś mnie nie zachwycają na razie miśki zbrązowiały po deszczach ale limki trzymają fason
Ogród niby nowoczesny ale... 08:58, 30 wrz 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Czadowo jest. A z Malkul jakoś mi się od początku mylisz Obydwie udane jesteście jak mistrzostwo świata

polinka napisał(a)

Też mi się mylą i zawsze muszę się dłużej zastanowić u której jest długi pas gracilimusów

Buziaki Madziu

Ha ha...dobre jesteście
Bo my dwie takie same zołzy jesteśmy....

Dla odmiany czas na zmiany... 08:01, 30 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Wow! Podoba mi się bardzo Zostaję na dachu
Betka, masz może zdjęcie całości albo chociaż szerszej perspektywy?

Ja osobiście uważam, że o wiele praktyczniejszymi i atrakcyjniejszymi kompozycjami w naszych ogrodach byłyby ładnie zaaranżowane ,,Zielone ściany". Innym rodzajem pionowych kompozycji są też murki wykonane z tufy wapiennej obsadzone roslinnością alpejską, mchami i porostami. Oczywiście druga propozycja jest dla koneserów takiej roślinności.
Dla odmiany czas na zmiany... 07:49, 30 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Polinko, tu trochę więcej widać, na tych pierwszych zdjęciach https://www.ogrodowisko.pl/watek/1779-dla-odmiany-czas-na-zmiany?page=754....przejrzę jeszcze w domu zdjęcia, ale chyba nic lepszego nie mam...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:43, 29 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Czyli jednak gracki??

Edit: doczytałam, że nie jesteś pewna Bardzo dużo było pomyłek w tym roku z gracilimusami Dziewczyny na forum robiły dogłębne analizy...U mnie pojawił się jeden kwiatostan i mam nadzieję, że więcej nie będzie bo nie lubię kwitnących traw
Reniu pokaż z bliska żdzbło i kwiat.

Polinko Zdecydowałam się na 3 gracki za aurea nana ... ale tu dziewczyny piszą, że te moje gracków nie przypominają Jutro zrobię zdjęcie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:13, 29 wrz 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Też mi się podoba to zestawienie
Ale za rok, dwa trawki pożarłyby zawilce ... gracki są na rabatę przy szałwiach ... a zawilce dam na świerkową Zastanawiam się jaką trawkę mogłabym posadzić przed zawilce ... hmm

Czyli jednak gracki??

Edit: doczytałam, że nie jesteś pewna Bardzo dużo było pomyłek w tym roku z gracilimusami Dziewczyny na forum robiły dogłębne analizy...U mnie pojawił się jeden kwiatostan i mam nadzieję, że więcej nie będzie bo nie lubię kwitnących traw
Reniu pokaż z bliska żdzbło i kwiat.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:11, 29 wrz 2015

Do góry
Sebek tylko uważaj z tymi donicami! Ja kręgosłup sobie nadwyrężyłam przy przenoszeniu gracków tak, że przez tydzień chodziłam jak babcia zgarbiona
Dla odmiany czas na zmiany... 21:52, 29 wrz 2015

Do góry
beta napisał(a)

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:52, 29 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

A gdzie mieszkasz?

oj daleko od Was
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:41, 29 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Jak dostanę namiary od Kasi to dam znać

Dziekuje
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies