Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "brzozy"

Ogród Sylwii od początku cz.II 20:16, 12 lip 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Sylwia, twój plac budowy zachwyca, bo i tak wszystkie rabaty widać a brzozy piękne, jaka kora!

Jak widać Irenko na powyższym obrazku nie bardzo zachwyca .... ale konieczna jest koparka aby mi ten bałagan piaskowy przemieściła w inne miejsce i wówczas będę mogła sobie posadzić brzozy (próbowałam sama zabrać się za przenoszenie piachu ale wymiękłam) .... wiatr ostatnimi dniami się mocno szarogęsi w moim ogródku i mi je wywraca na wisienki umbraculiferki .... także czas goni nas
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:10, 12 lip 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
aleeee brzozy, gdzie będziesz je sadziła?

o tutaj Anett .... na razie plac budowy .... a potem będzie gaik brzózkowy

Ogród Sylwii od początku cz.II 17:58, 12 lip 2013

Do góry
Sylwia, twój plac budowy zachwyca, bo i tak wszystkie rabaty widać a brzozy piękne, jaka kora!
Ogród Sylwii od początku cz.II 17:26, 12 lip 2013

Do góry
aleeee brzozy, gdzie będziesz je sadziła?
Ogródkowy zawrót glowy 10:00, 12 lip 2013

Do góry
Katarzynka604_ napisał(a)

Jestem jestem, nie pokazuje bo póki co kupiłam jedną partię wrzosów niby tak duuuzzzo a jednak na skalniaku zrobiły tylko małą plamę , no i brzozy doszły a tak poza tym to dzieci chorują ciągle , wiecznie , i zabierają całą moją energię (

Ohh to przykro, że dzieciaczki w lato chorują to faktycznie nie masz głowy
Ja myślałam, że może sobie odpuściłaś ogrodowisko, ale przecież tak byś nie zrobiła, co???
Jak znajdziesz chwilkę do pokaż nowe wrzośce i brzozy! jestem bardzo ich ciekawa!! Miłego weekendu
Ogród Sylwii od początku cz.II 08:55, 12 lip 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Sylwia, ależ idziesz do przodu z tymi nasadzeniami i budowlami ogrodowymi - jak burza. Coraz piękniej. Wkrótce będziemy podziwiać zjawiskową jesień w cieniu brzóz u Syli. Pozdrawiam

Aguś takie były piękne te brzozy i tak się do mnie uśmiechały , że zaadoptowałam miałam wczoraj przygotować stanowisko ale wymiękłam ..... poproszę sąsiada o wjazd koparką i przemieszczenie piachu i ziemi w inne miejsce muszę jeszcze kontener na śmieci pobudowlane zamówić i jeszcze trochę tego jest co muszę oby ciepełko do nas wróciło bo nie lubię jak jest zimno brrrrr ściskam !!!
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 22:46, 11 lip 2013

Do góry
ewsyg napisał(a)
U mnie sucho a liście raczej nie spadają. no chyba, że chodzi o brzozy i wiśnie, ale te podłapały choroby.

Nawłoć posiadam, mam jeszcze kawałek naturalnej łąki, która tam była. Jest piękna, aż żal się jej pozbywać, ciągle coś kwitnie - a to maki, a to żmijowiec, krwawnik, rumianek, nawłoć, osty, dziewanny.

No właśnie Ewo. Ja gdybym miała większy ogród, miałabym tez taka łakę. Może nie pozbywaj się tej łąki. Niech sobie będzie.
Ogródkowy zawrót glowy 22:09, 11 lip 2013

Do góry
AlicyaLK napisał(a)
Kasia, gdzie przepadłaś?? Pokazuj co nawojowałaś na skalniaku!!!

Jestem jestem, nie pokazuje bo póki co kupiłam jedną partię wrzosów niby tak duuuzzzo a jednak na skalniaku zrobiły tylko małą plamę , no i brzozy doszły a tak poza tym to dzieci chorują ciągle , wiecznie , i zabierają całą moją energię (
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 21:58, 11 lip 2013

Do góry
U mnie sucho a liście raczej nie spadają. no chyba, że chodzi o brzozy i wiśnie, ale te podłapały choroby.

Nawłoć posiadam, mam jeszcze kawałek naturalnej łąki, która tam była. Jest piękna, aż żal się jej pozbywać, ciągle coś kwitnie - a to maki, a to żmijowiec, krwawnik, rumianek, nawłoć, osty, dziewanny.
Ogród Sylwii od początku cz.II 15:14, 11 lip 2013

Do góry
ASUULEK napisał(a)

Sylwia, dzięki, dzięki, dzięki!
Już nie mogę się doczekać nowej rabaty, będzie pięknie! Twój ogród jest normalnie z gumy. Ja bym już chyba nic nie zmieściła do niego bo dla mnie on zawsze wygląda jak skończony i dopięty na ostatni guzik, a ty takie wielkie brzozy jeszcze tam upchniesz. Szacunek!
..... a mogę jeszcze Cię o coś prosić? O zdjęcie tego zakątka za huśtawką z hortensjami pod klonem bordowym. Chciałabym stworzyć u siebie cos podobnego ale może bardziej kwitnącego. może wstawiłabym coś co kwitnie wcześniej niż hortensje .... może rododendrony? Bo tak to do czerwca lipca nic tam nie kwitnie. Może jakieś tulipany? Co ty byś poradziła? Ja lubię trochę kwiecia i dlatego chciałabym żeby tam był kolor przez cały rok.

Wstawiam obiecane fotki z tego miejsca ....

Ogród Sylwii od początku cz.II 13:52, 11 lip 2013

Do góry
Syla napisał(a)
aaaa poszalałam i mam brzozy muszę przygotować placyk pod nie....teraz siedzą sobie w cieniu ...

Twoje "szaleństwo" to dla nas radość oglądania! Śliczne.
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:40, 11 lip 2013

Do góry
Sylwia ależ masz brzozy piękne!!!! pozazdrościć
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:23, 11 lip 2013

Do góry
Piękne te brzozy ...nie wiem czy to juz było , ale co to za odmiana?...patrzę na Ciebie Sylwia z podziwem...konsekwentnie dążysz do celu...niesamowicie mi to imponuje...

pozdrawiam serdecznie
Ogród Sylwii od początku cz.II 08:48, 11 lip 2013

Do góry
Syla napisał(a)

już wstawiam ten do ogrodu występuje również dla innych roślin ten jest uniwersalny

Sylwia, dzięki, dzięki, dzięki!
Już nie mogę się doczekać nowej rabaty, będzie pięknie! Twój ogród jest normalnie z gumy. Ja bym już chyba nic nie zmieściła do niego bo dla mnie on zawsze wygląda jak skończony i dopięty na ostatni guzik, a ty takie wielkie brzozy jeszcze tam upchniesz. Szacunek!
..... a mogę jeszcze Cię o coś prosić? O zdjęcie tego zakątka za huśtawką z hortensjami pod klonem bordowym. Chciałabym stworzyć u siebie cos podobnego ale może bardziej kwitnącego. może wstawiłabym coś co kwitnie wcześniej niż hortensje .... może rododendrony? Bo tak to do czerwca lipca nic tam nie kwitnie. Może jakieś tulipany? Co ty byś poradziła? Ja lubię trochę kwiecia i dlatego chciałabym żeby tam był kolor przez cały rok.
Ogród Sylwii od początku cz.II 08:26, 11 lip 2013

Do góry
Syla napisał(a)
aaaa poszalałam i mam brzozy muszę przygotować placyk pod nie....teraz siedzą sobie w cieniu ...

Ale fajne te brzozy! Działasz na całego, ogód zimowy, alta, nowe nasadzenia... super
Zielono mi! 06:46, 11 lip 2013

Do góry
Moje bukszpany w tym roku.

Na bukszpanowej rabacie wsiały się brzozy, widocznie chcą tu być.
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:14, 10 lip 2013

Do góry
ale brzozy!!!
już robią piorunujące wrażenie, a co dopiero, jak będą w ziemi??!!
PIĘKNIE!
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:22, 10 lip 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Piękne brzozy Z takimi wielkimi okazami efekt będzie powalający.

obyś miał rację przy nich będzie lustro .... właśnie od rana ślęczę nad rysunkami i myślałam , że da się wstawić w gabiona ale się nie da ..... kombinuję dalej ... zaraz mam naradę techniczną z M
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:18, 10 lip 2013

Do góry
Piękne brzozy Z takimi wielkimi okazami efekt będzie powalający.
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:01, 10 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ale brzozy!!!! I będą pod nimi kule Moje lule czekają do jesieni na rewolucję pod brzozami

na razie będą brzozy a potem się zobaczy ..... bo tych kul to mi tam będzie potrzebne że ho ho
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies