Dziękuję Aniu , że zaglądnęłaś i za komplementa idę działać donicowo ....dalej buziak
To jak pojedziecie za tymi szczękami,to dajcie znać Też pojadę szukać
Ha!...Ale co na to Sylwia? A w ogóle to gdzie jest Sylwia? Mam nadzieję że nie przewróciła się o tą kupę szczęk...
Bardzo ładne kolorki jesienne w donicy i kompozycyjnie superowo, a na zimę wrzucisz do gruntu czy ryzykujesz przemarzanie i wyrzucenie
Jeny...Syla...nóg nie połamałaś jeszcze??????? Tyle szczęk co u Ciebie leży to nigdzie nie ma...nawet u protetyka....
Kochana już się mnie stąd nie pozbędziesz Jestem bardzo ciekawa kolejnych donic no i całej reszty
układają się jeden pan dzisiaj spawał , jeden układał kamienie , kolejni zaś lali wylewkę pod kolejne miejsce .... jutro szaleństwa cd ..... jeszcze jutro dojedzie pan w sprawie kostki ..... będę układała w miejscu gdzie był przechowalnik na brzozy i czeka mnie jeszcze naprawa tu i ówdzie .... u mnie szerokość gabionu to 30cm .... jeśli chcesz to mogę zbliżenie temu zrobić .... jak dla mnie jest wystarczająca ...... no .... dylematy są i zawsze będą
Donica cudnie obsadzona, czekam na wiecej
Zagladam i oglądam . Pozdrawiam.