Prześliczna jest ta róża
Ciesze się, że pokazałaś dużo zdjęć z ogrodu, bo oglądanie ich sprawia mi dużo radości.
Aniu, życzę, abyś dała sobie radę z problemami jakie Cię spotkały i mogła cieszyć się spokojem.
Naleśniki z bitą śmietaną i poziomkami, można też zrobić tort bezowy lub zatopić owoce w rozpuszczonej czekoladzie, koktajl poziomkowy z poziomek i kefiru - może być solo lub do makaronu, pierogiA na dłuższe przechowywanie, dżemik
Kasiu, jak potrzebuję, to przesadzam hortensje w różnych terminach. Staram się tylko, żeby wykopać z dużą bryłą korzeniową i potem mocno podlewam codziennie. We wrześniu będzie dobra pora, najlepiej, żeby to nie był upalny dzień. Jakiś pochmurny byłby najlepszy.
Princess Diana padła? To szkoda. Ona taka śliczna jest. Kupuj koniecznie
Ostatnio widziałam u Ewy Pszczelarni, że poradziła sobie z ich pokładaniem Ja sadzę tylko w warzywniku, nie lubię roślin , które trzeba wykopywać i zostaje dziura na rabatach , w warzywniku mi to nie przeszkadza
Karola próbowałaś werbenę zasuszyć na zimę do wazonu ja bukietową suszę długo cieszą oczy po dwóch latach wyrzucam bo sa zakurzone choc nadal ładnie wyglądają.
Widzę,że też masz debolistną.
Ale chyba ma troszkę inne liście niż moja.
Ogrodowa piękna
Hibiskusy, róze, doniczkowe kompozycje ..wszystko pięknie się prezentuje.
Brawo!!