Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 10:14, 11 lis 2020

inka74 napisał(a)
Piękne jesienne kadry. Bardzo mi się podoba sposób, w jaki wprowadzasz zmiany do swojego ogrodu. Ślicznie jest

Rozwijamy się Iwonka U ciebie taki galop, że finisz coraz bliżej
Z moim tempem jeszcze długa droga, ale kilka miejsc już cieszy.

inka74 12:01, 11 lis 2020

Roślinnie na razie zakończyłam zmiany. Muszę poczekać aż trochę nabiorą masy i zobaczyć czy to jest to. Pewnie będą jeszcze zmiany ale już nie takie wywracające wszystko do góry nogami. Zarys rabat i proporcje z trawnikiem też już mnie zadowalają. Chodzę, nic mnie nie odrzuca. Dobrze mi. Taras mi tylko został do dopieszczenia i miejsce za domem do siedzenia w cieniu. Może drewutnia inna. Ale to już szczegóły. Cieszę się że mam ten etap poszukiwania stylu i kształtu własnego ogrodu za sobą. Teraz zamierzam się nim głównie cieszyć i delektować a nie ciągle ryć. Zobaczymy co mi z tego w praktyce wyjdzie ))
Agania 22:38, 15 lis 2020

Iwonka bardzo, bardzo widać na zdjęciach zmiany poczynione i tytaniczną pracę.
Twój ogród zawsze mi się podobał, a teraz zyskał na kolorach, rabatach
i kształtcie, stworzyłaś zielone chodniki i romantyczne zakątki
Masz piękną kolorową jesień, cudowny dom, który dzięki nowym osiom widokowym wygląda bardzo stylowo
Derenie kousy i floribundy, pagodowe, skrętnolistny to moi ulubieńcy Faktycznie cieszą i sprawiają dużo więcej radości jeśli można ich podpiąć do kategorii niewielkich drzew to czemu ich nie mieć
Waclaw 16:59, 16 lis 2020

Iwonka napisał(a)

Kanciki super!
Pęknie to wygląda
kasiek 18:18, 16 lis 2020

Iwonka nie wychodzę z szoku jaki postęp u Ciebie, zrobiło się parkowo, cudownie po prostu. Widać że ogród Cie cieszy, całe serce w niego wkładasz
Waclaw 23:10, 17 lis 2020

kasiek napisał(a)
Iwonka nie wychodzę z szoku jaki postęp u Ciebie, zrobiło się parkowo, cudownie po prostu. Widać że ogród Cie cieszy, całe serce w niego wkładasz

Serce i masę pracy
Roocika 22:00, 02 gru 2020

Iwonko a Twój buczek dawyck gold trzyma liście zimą ??? Ostatnio znalazłam po drodze do do mu buczki kolumnowe posadzone przy drodze, tyle, że bordowe i one są częściowo łyse już teraz
sylwia_slomc... 22:46, 02 gru 2020

Iwonka napisał(a)

Bardzo jestem ciekawa tej rabaty w przyszłym sezonie
Agatorek 22:39, 29 sty 2021

Iwonka napisał(a)

Rozwijamy się Iwonka U ciebie taki galop, że finisz coraz bliżej
Z moim tempem jeszcze długa droga, ale kilka miejsc już cieszy.

Cudne zdjęcia przedstawiające cudny ogród .
Basia_KRK 07:28, 01 lut 2021

Roocika napisał(a)
Iwonko a Twój buczek dawyck gold trzyma liście zimą ??? Ostatnio znalazłam po drodze do do mu buczki kolumnowe posadzone przy drodze, tyle, że bordowe i one są częściowo łyse już teraz

Ja mam u siebie Dawyck Gold i Dawyck Purple - oba trzymają liście zimą. Natomiast jest ich conajmniej o połowę mniej, w porównaniu z tym co trzymają graby pospolite.