Idąc za ciosem postanowiłam wyjść dzisiaj z aparatem
Niestety w styczniu tego roku po trzynastu latach odeszła moja psia przyjaciółka Kaja. Mieszka z nami jej córka Moka i nowy schroniskowy domownik Aza. Istnieje taki podział grzeczny pies i ten drugi
Przedstawiam Wam moje dziewczyny od nowa
Grzeczny pies Moka
I ten drugi Aza
Przy zdjęciach uczestniczyły także: Tosia
i sąsiadka Zumi
Bede miala na to czas przez cala zime, czy te donice obsadzic hakonkami, tak jak pierwsza stojaca przy murze, czy zostawic te nasadzenia co sa...Tak sobie mysle, ze do hakonek, musialabym je troszke obnizyc, wysokosc okregu na ktorej teraz stoja, byla mierzona do wysokosci rozplenic.
Edytko, wianki te z chryzantemami to jesienne, z magnolia, troche takie hm...Magnolia przysypana pudrem, wiec moze wczesna wiosna ktora zima jeszcze goni? Zoledziowe tez jesienne...
Zdradze Ci tajemnice, tylko nie mow nikomu...Wianki otulalam skarpetkami z Kik, kupilam, kazdy kolor po 6 szt, za 0.50
Tez lubie te fotke...Taka zwykla, ciepla, spokojna...Dziekuje
Haniu dzięki przypomniałaś mi co to może być, nie ostowate ale żółte, zebrane przeze mnie w ogrodzie Nie wiem jak się nazywa, nie wiem czy jednoroczne, wysiane z mieszanki mieszanek które mi zostały.
Chyba to
To znaczy, że to drugie prawdopodobnie tez ja zebrałam... dzwonek szerokolistny?