Danusiu, a te dwa małe jasne stożki po prawej to bukszpany? Jaka odmiana? Szukam takich jasnych stożków od dawna...
ps: Dziękuję pięknie za autograf to bardzo miłe, że znalazłaś czas by zrobić nam ten osobisty prezent. Moc piękna i inspiracji w Twoich książkach, czekam na kolejne pozycje.
Mirko!
piękny widok, brzózki to sadziłaś czy już tu były, nie pamiętam
Trawy uzupełniają tą piękność
Kolejno zagospodarujesz rabaty, zawsze podziwiam Cię w zapale.
Ciekawe czy mrozy nam odpuszczą? śnieg topnieje też się obawiam
Bez śniegu źle, a mrozy tylko do 10 st mogłyby być, wówczas rośliny bezpieczne ale ze śniegiem.
Była zima i po zimie.. zostały tylko zdjęcia. Dobrze, że Jasiowi zrobiłam kilka, bo przy tej zmianie klimatu nie mam pewności, że ją będzie pamiętał.. cóż..
Miło powspominać..
Moje stałe towarzyszki widoczne z okna
Jakbym czytała o moich terenach Moja działka leży po tej właściwszej stronie drogi Po drugiej mam koleżankę, której działka opada łagodnie do cieku płynącego zaraz za Jej płotem, ileż u Niej było ślimaków, po drodze też łaziły. Na szczęście na moją lekką górkę miały chyba za wysoko Na szczęście.
I powiem Ci w sekrecie, że zawsze robię zdjęcia przed południem lub po południu. W południe też mam sporo lampy i wtedy zdjęcia nie wychodzą takie ładne, hehe. Cała prawda o moim ogrodzie
Agato! Dziś trafiłam do Twojego tajemniczego ogrodu i jestem zachwycona. Jest po prostu piękny, brzozy, cudne róże, hortensje, trawy i takie przemyślane dopieszczone rabaty. I ten bodziszek na dodatek, super! Pozdrawiam!