Masz piękne i zdrowe rośliny, dobrze o nie dbasz. U mnie susza okropna. Między hortensjami wypatrzyłam ciekawe kule, pod inną hortensją fajne krzesło do odpoczynku, a nad rozchodnikami wyniosłymi górują chyba metalowe koperki. Zawsze mnie kuszą takie dodatki.
U mnie na pierwszej fotce to prześwitujące słońce. Ale trochę mi podsuszyli jak mnie nie było. Ten na 1 fot tam jest sucho i i bardzo dobra ziemia rośnie w gumisie. Tak się zastanawiam bo dzisiaj jeszcze patrzyłam moze on taki z urody bo dolne pede ok 30-40 cm od dołu ten z foty górnej ma zdrewniałe pędy opadające liście i tego nie widać. U dołu mam Memory w innym miejscu tam było i jest zawsze mokro i wilgotno i ziemia byle jaka Dla porównania pokazuje Melopartusa który rośnie obok Memory z 2 i 3 fotki Górka zielona dół też Trzeba obserwować w następnym roku jakoś nie zwracałam na to uwagi że żółknie nawet jak ma wilgotno. Moim zdaniem jak wysoki to i pędy drewnieją i liście zasychają. Moje mała ok 2 metrów. Pozdrawiam
Fajne spotkanko. Podziwiam za cierpliwość do wiankkwania. Wianki śliczne. Storczyki piękne. Podziwiam. O skórkach od banana kiedyś już czytałam, albo na spotkaniu u Sylwii mówiłaś. Burzy z gradem współczuję.
Gdzie szampan???? Gratulacje! Piękny ogród w 1000 stron