To co powiecie na taką zmianę? Chłopcy chcą ścieżkę po środku rabaty, bo tamtędy najczęściej biegają na plac zabaw. Na razie ją narysowałam, ale nie wiem czy zostanie. Hortensje Anabelle Strong, klon i żurawki/tawułki zostają. Zamiast różaneczników oczar Diane i klon palmowy Oridono Nishiki (obecnie rosną w donicach na tarasie), pod drzewkami hosty. Czy tak będzie lepiej?
Miałam pomocnika przy rysowaniu, ale plan jest chyba w miarę czytelny
Sylwia ten dziubek zaznaczony na czerwono ..tu jestem
Z tym że chce ciut inaczej poprowadzić tą trawiastą ścieżkę,dlatego też wyszłam poza linię ..przesunę ją trochę na prawo
Witam proszę o pomoc co dolega mojemu 6 letniemu platanowi? wszystkie młode pędy są porażone -liscie się zwijają część z nich usycha.Na pniu nie ma żadnych ran czy uszkodzen.Czy to może być mączniak?jak oprysk zastosować?czy mogę go czymś ponawozic żeby poprawić jego kondycję?
To platan klonolistny Bardzo urósł od ostatniej jesieni (jak go sadziliśmy). Mieliśmy go nie ciąć ale chyba się nie da go nie ciąć Na wyjeździe widziałam ogromne niecięte platany, miały bardzo szerokie i ażurowe korony
Mój aparat strasznie prześwietla zdjęcia, nic nie pomaga. Ten po prawej, po lewej grab fastigiata
Muszę znaleźć czas na zrobienie fotek, jak go mam to już ciemno jest
Zmieniam odrobinę proporcje ,ułożenie ścieżek bo wiadomo plan planem ..a w rzeczywistości wychodzi parę rzeczy na które wcześniej nie zwróciłam uwagi
A realizuje ten plan