Nieszka polecam carc morrowi, ice dance (do zobaczenia u Wieloszki) i carex ornithopoda variegata. Te ostatnie mam jeszcze malutkie więc nie ma co pokazywać
Tess zeblidy są rzeczywiście urocze. Jesienią były płomiennie czerwone, teraz bordowe
Goltierę wysadziłam chyba w kwietniu do gruntu.
Carexy morrowi , te na zdjęciach, są zimozielone. Tylko ubiegłoroczne mrozy mocno je uszkodziły. Rosną u mnie drugi sezon. Zachwyca mnie ta roślina.
Mnie też twoje carexy zauroczyły, są rewelacyjne - wpisuję na listę zakupową na wiosną
A kiścienie - rewelacja, ja mam rainbow i rzeczywiście Twoje są fajniejsze
Ten co wisi na drzwiach zrobiłam w 15min, bo było już późno i trzeba wracać do domu
Jak byłam dzieckiem, to trochę udzielałam się plastycznie, ale później jakoś to odpuściłam
Ale w sobotę stwierdziłam, że chyba czas znowu zacząć się bawić , bo bardzo fajnie mnie to odpręża i zapominam o całym świecie
Taka odskocznia zimowa, jak nie mogę pogrzebać w ogrodzie
Dzięki choc zdania na temat udziału w konkursie nie zmieniłam.
Bożenko, ale ja nie rozumiem, dlaczego uważasz, że masz w tej sprawie prawo do własnego zdania)))))))
Regulamin czytałaś?
Oto fragment tego, co napisała Danusia: Chodzi o to, aby opowiedzieć nam historię swoich narzędzi w sposób interesujący, przy okazji pokazać, jakie narzędzia lubimy najbardziej i dlaczego.
Czy Twoja opowieść spełnia te powyżej wskazane wymogi? Spełnia jak najbardziej i koniec i kropka!
Buziaki ślę i ściskam w pasie i już się nie opieraj
Danusia wyrażnie podkreślała że ma byc porzadek a ja postawiłam wesolutko na bałagan więc nie spełniam podstawowego warunku. Dzisiaj Zbyszek super się dostosował do konkursowych wymagań.
Bogdziu, porządek ma wiele twarzy, historię opowiedziałaś i zamieściłaś. Jakże to tak?
Kupiłam w ub. tygodniu cyklameny miniaturki (a jakże, zmałpowałam od Danusi).
Miały iść do ogrodu.
Ale zima przyszła, mróz trzyma. Żal mi je tak szybko stracić.
Mam białe kompozycje w domu.
Dziękuję za porady Wszystkim dziękuję
Muszę to na spokojnie przemyśleć.
I rzucić na nie okiem powtórnie.
To bardzo dobry patent - po jakimś czasie spojrzeć jeszcze raz.
Bo - przynajmniej w moim przypadku - bardzo często wówczas okazuje się, że już mi się to wcale ale to wcale nie podoba.
Anula Wn obiecuję doczekasz się krasnala lub kogutka
Gabi - towar deficytowy trzeba zdobyć bo mrozy idą!!!
Ana Art - jesteś boska matka
Ania Studio - skąd czerpiesz pomysły takie jak bukszpany w szalikach?
Ginger - kabel raczej nie wypadł, chyba teoria ani o słabych kablach jest prawdziwa. Ma. Z czarnymi kablami od lat i nic sie im nie dzieje. Być może przycięcie oknem przerwało kabel... Ale dzisiaj oglądałam z ulicy i jest ok, tylko ja widzę te które się nie świecą
Magda70- całe szczęscie bo już miałam wyrzut sumienia, żę inni też się tak nacięli!
Tess - byłam
Danusiu - banda fruwała całą niedzilę, hałasowali, że aż miło ale co wyszłam z domu aby im zrobić zdjęcie to uciekały z krzykiem
Aniu Asc - ładuj śnieg na ciężarówkę !! Ja chcę na narty!!!
Tess jeśli masz w domu brązy (okna , drzwi) to ta miedź będzie piekna. Co to znaczy że ni są tanie? Bo stalowe Kare nawet za 600 zł można kupić... Omijam je szerokim łukiem. Czekam kiedy w Tk Max za 100 zł będą
Skoro maja taki bogaty kolor to bym wybrała najprostszy kształt