Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

kasik778 22:47, 03 gru 2012

Ginger napisał(a)
Marzenko z lampkami nie masz wyjścia jak przeglądnąć wszystkie sople bo na 100% wypadł jeden z kabelków , a że połączone są szeregowo to nie działa cały szereg . Znajdziesz usterkę wyjmiesz lampkę mąż połączy kabelki zabezpieczy i gotowe . U mnie dzięki dokładnie takiemu zabiegowi działają sopelki

Marzenko moje działają, ale na razie nie powieszone, bo mój M jakoś czasu nie może znaleźć

zobaczę jak się będą sprawowały po powieszeniu

Ginger ma rację, trzeba sopelek po sopelku obejrzeć
Mala_Mi 22:55, 03 gru 2012

Madżenka lampki były tanie..wiec co się przejmować Za miesiąc z kawałkiem się spotkamy Oj będzie się działo
Pszczelarnia 23:08, 03 gru 2012

Madżeno, cofnęłam się, żeby wszystko zobaczyć. Klona w kożuszku, kopczyki i sople, ptaki i wszystko jak ma być. Ale kolor jeszcze daje u Ciebie trzmielina i jednak żurawki. I hortensje nawet okryłaś?
Nie! 200 worków - nie! zmieniłam koncepcję. Tylko miejsca konieczne.
anieszka 23:12, 03 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Tess zeblidy są rzeczywiście urocze. Jesienią były płomiennie czerwone, teraz bordowe
Goltierę wysadziłam chyba w kwietniu do gruntu.
Carexy morrowi , te na zdjęciach, są zimozielone. Tylko ubiegłoroczne mrozy mocno je uszkodziły. Rosną u mnie drugi sezon. Zachwyca mnie ta roślina.

Mnie też twoje carexy zauroczyły, są rewelacyjne - wpisuję na listę zakupową na wiosną
A kiścienie - rewelacja, ja mam rainbow i rzeczywiście Twoje są fajniejsze
Madzenka 23:23, 03 gru 2012

asc napisał(a)
Madżenka lampki były tanie..wiec co się przejmować Za miesiąc z kawałkiem się spotkamy Oj będzie się działo

Oj będzie się dzialo. Muszę cytrynówkę przygotować
Madzenka 23:24, 03 gru 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Madżeno, cofnęłam się, żeby wszystko zobaczyć. Klona w kożuszku, kopczyki i sople, ptaki i wszystko jak ma być. Ale kolor jeszcze daje u Ciebie trzmielina i jednak żurawki. I hortensje nawet okryłaś?
Nie! 200 worków - nie! zmieniłam koncepcję. Tylko miejsca konieczne.

Ewo koloru to ja nie widzę ... Jedynie światło częściowo nieczynnych sopli może w weekend przejrzę na oczy bo wstanę rano aby na giełdę się wybrać z Noemi
Madzenka 23:25, 03 gru 2012

kasik778 napisał(a)

Marzenko z lampkami nie masz wyjścia jak przeglądnąć wszystkie sople bo na 100% wypadł jeden z kabelków , a że połączone są szeregowo to nie działa cały szereg . Znajdziesz usterkę wyjmiesz lampkę mąż połączy kabelki zabezpieczy i gotowe . U mnie dzięki dokładnie takiemu zabiegowi działają sopelki

Marzenko moje działają, ale na razie nie powieszone, bo mój M jakoś czasu nie może znaleźć

zobaczę jak się będą sprawowały po powieszeniu

Ginger ma rację, trzeba sopelek po sopelku obejrzeć

Kasik zadanie dla M na weekend masz
Madzenka 23:27, 03 gru 2012

anieszka napisał(a)

Tess zeblidy są rzeczywiście urocze. Jesienią były płomiennie czerwone, teraz bordowe
Goltierę wysadziłam chyba w kwietniu do gruntu.
Carexy morrowi , te na zdjęciach, są zimozielone. Tylko ubiegłoroczne mrozy mocno je uszkodziły. Rosną u mnie drugi sezon. Zachwyca mnie ta roślina.

Mnie też twoje carexy zauroczyły, są rewelacyjne - wpisuję na listę zakupową na wiosną
A kiścienie - rewelacja, ja mam rainbow i rzeczywiście Twoje są fajniejsze

Nieszka polecam carc morrowi, ice dance (do zobaczenia u Wieloszki) i carex ornithopoda variegata. Te ostatnie mam jeszcze malutkie więc nie ma co pokazywać
Martek 23:31, 03 gru 2012

Ładna galeria,ale i roślinom to zawdzięczasz Madżenko
Pozdrowienie zostawiam i cierpliwości życzę do sopli )))
betysia 06:47, 04 gru 2012

oszronione "madzenie ogrodnika" widzialam...nic nie traci na swojej urodzie....kozuszek- pierwsza klasa, to bedzie hit tej zimy ...a sopelki....na pewno w rzeczywistosci jest cudnie...ciezko jest pokazac to na zdjeciach...ale od czego mamy wyobraznie!!!!!
sciskam i doczytalam....
spokojnego wtoreczku zycze!!!!!
buziam jak zawsze!!!