a rzeczywiście, były te zdjęcia- dzięki Aga
Coś widać na nich. Teraz, zimą ta rabata miała w sobie piękną harmonię i bardzo mi została w pamięci.
Czyli czekam na sezon różany u Ciebie ( kurcze, tamat różany jest bardzo zaraźliwy)
Czy twój zdolniacha bedzie w tym roku działał w sprawie stożków dla róż?- to też bardzo frapujący temat.
Aga, jak wyjdziesz spod roboty i znajdziesz chwilkę to poszukaj foty rabaty różano-lawendowej co?
Taką mam na nia chętkę. Patrzyłam że jest fajnie skomponowana w stanie spoczynku i z wiosny foty pamiętam, a letnich zupełnie nie.
Deep Blue po cieciu raczej powinna szybko się zebrac i znowu kwitnąć. Ona jest niska, raczej rosplenica ją zmasakruje, chyba że masz bardzo mało/rzadko tę roslplenicę. Będzie raczej słabo tej szaławi. Chyba że wyobrażam to sobie inaczej niż jest
Przewiew raczej jest, ziemia lekka, Deep Blue. Nie gniła w tym sezonie, ale gałązki wyrastające po cięciu dziczały. Liczę, że wiosną, w pełnym słońcu, z korzenia znów ładnie odbije w mocne kępy, ale może się mylę.
powinno być ok, wyjdzie w praniu. Nie sdź gęsto, nie gęsciej niż co 50 cm- jesli o carex bronze form piszemy.
Nie wiem jak zimą im będzie- mogą wymarznąć w ostrzejszą