Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:45, 28 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Polinko trawiasto pieknie ....tych plantacji zazdroszcze ech ....zamieszanie troche z panami widze wyskoczylo ale sie wyjasni zapewne

Jola a ja Wam tych szkółek na Śląsku z wielkimi drzewami zazdroszczę liczę, że się wszystko wyjaśni i kulki będą dostępne...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:41, 28 sie 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Paulinka - fajnie to przedstawiłaś Twój ogród bardzo ładnie się zmienił. Ty wierna swojej koncepcji ogrodu z trawami nie uległaś odwiedzającym, którzy stwierdzili, że to smutny ogród - nic bardziej mylnego. Rabaty, które tworzysz z trawami są piękne. Gratuluję

Mirelka, dziękuję Może za kilka lat też stwierdzę, że ogród z trawami to ogród sztuczny, smutny? Tylko krowa zdania nie zmienia
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:40, 28 sie 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Też segreguję miesiącami zdjęcia. Tylko ostatnio się rozbujałam i robię chyba za dużo zdjęć. Wtedy miesiąc ma dwa foldery
Do wizytówki będzie problem z wyborem. Przydałby się taki prywatny pinterest

Prywatny pinterest! To jest pomysł
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:39, 28 sie 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Oooo... Oli trawka też jest biała
Polinko, fajnie pokazałaś metamorfozę. Wooow
Idę czytać dalej

Potwierdza się Iwonko, że te Twoje to też ptasie łapki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:39, 28 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Może chcą ukrócić wycieczki klientów indywidualnych....

Nie wiem
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:38, 28 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Tak.kurcze niemożliwe.oni małe bukszpany mieli pod zielona góra a duże pod Wrocławiem.

Asia, nie wiem co się tam dzieje. Może pojadę sprawdzić...ale w tamtym roku już tirem wysyłali buksy do Rosji
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:37, 28 sie 2015

Do góry
kreska napisał(a)
Paulinka mam pytanko o twoje ładne trawy, wiem że to zasługa czarodziejskiej wody,he,he. Czy może polecisz mi jakiś sklep internetowy z trawami, bo u mnie to w tej materii to bida w sklepach ogrodniczych, a i do szkólek to mam daleko.

Pewnie, że polecę Napiszę na pw.
Na Łowieckiej 16:32, 28 sie 2015

Do góry
Witam się na Łowieckiej Nie wiem jak to się stało, że mnie tu nie było...wstyd! Ale obiecuję nadrobić bo po ostatnich zimowych fotkach rozplenic moja ciekawość została rozbudzona

Limki mam posadzone co 1 m. i odradzam dodawanie gracków do nich chyba, że z 2 metry od nich
Co do fryzurek to miałam kiedyś dredy a póżniej maszynką na 2 cm.

Pozdrawiam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:46, 28 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Madziu, przy opisywaniu najgorsze to odszukać i wybrać odpowiednie zdjęcia. Mam posegregowane miesiącami i przez trzy lata troszkę tego się zebrało ale zastanawiam się jak inni sobie radzą, którzy mają ogród od 5-10 lat i jak weszła fotografia cyfrowa? Z kliszą nie było problemu, każdy pstryk na wagę złota

A co jeszcze wymyślę? Nie wiem Zajmę się planowaniem elewacji to nie będzie korcić nic innego

Też segreguję miesiącami zdjęcia. Tylko ostatnio się rozbujałam i robię chyba za dużo zdjęć. Wtedy miesiąc ma dwa foldery
Do wizytówki będzie problem z wyborem. Przydałby się taki prywatny pinterest
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:45, 28 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)

A zaczyna się na 50..? Podobno mało już co zostało...też jestem zdziwiona

Tak.kurcze niemożliwe.oni małe bukszpany mieli pod zielona góra a duże pod Wrocławiem.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:34, 28 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Niemożliwe.w ubiegłym roku mój m rozmawiał z właścicielami i pracownikami i mówili że mają jeszcze 700000!

Ja mam numer do Pana Michała i konaczy się on na 175. Masz ten sam?

A zaczyna się na 50..? Podobno mało już co zostało...też jestem zdziwiona
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:32, 28 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

A możesz napisać mi na prive, na jaką plantację dzwoniłaś, bo też po 15.09 chciałam się wybrać na zakupy buksów?

Poszło
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:29, 28 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)

To mamy problem! Dzwoniłam przed chwilą na plantację i najpierw okazało się, że pan, który w tamtym roku zajmował się buksami już się tym nie zajmuje. Dostałam namiary do obecnego właściciela, wypytałam czy to ta sama plantacja itd. i w odpowiedzi na pytanie o duże bukszpany dostałam odpowiedz, że zostało już bardzo mało bukszpanów a dużych to już prawie nie ma...

Idę do Marzenki, może Ona coś wie na ten temat...

Niemożliwe.w ubiegłym roku mój m rozmawiał z właścicielami i pracownikami i mówili że mają jeszcze 700000!

Ja mam numer do Pana Michała i konaczy się on na 175. Masz ten sam?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:26, 28 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)

To mamy problem! Dzwoniłam przed chwilą na plantację i najpierw okazało się, że pan, który w tamtym roku zajmował się buksami już się tym nie zajmuje. Dostałam namiary do obecnego właściciela, wypytałam czy to ta sama plantacja itd. i w odpowiedzi na pytanie o duże bukszpany dostałam odpowiedz, że zostało już bardzo mało bukszpanów a dużych to już prawie nie ma...

A możesz napisać mi na prive, na jaką plantację dzwoniłaś, bo też po 15.09 chciałam się wybrać na zakupy buksów?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:25, 28 sie 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Sierpień 2015r.

KONIEC Uff

Fajne zmiany!! Cieszą bardzo
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 10:25, 28 sie 2015

Do góry
Czy coś wiesz na temat plantacji buksowej? U mnie opisałam dzisiejszą rozmowę tel. Może masz jakiś sprawdzony w tym roku nr tel.?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:22, 28 sie 2015

Do góry
iwka napisał(a)
Witaj Polinko, zmiana super,napracowałaś się co niemiara,bardzo mi się podoba i tak oglądając te wszystkie przemiany myslę, że może w końcu i mi się uda za parę lat stworzyć mój ogród

Iwonko, taki był mój plan aby pokazać, że wszystko jest możliwe i dzięki samozaparciu i ciężkiej pracy można stworzyć coś co będziemy kochać

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:20, 28 sie 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
Co Ty znowu chcesz zmieniać?

Widzę, że nie tylko ja mam taką chorobę

Choroba to mania przesadzania

Coś trzeba robić no nie?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:19, 28 sie 2015

Do góry
aga_pe napisał(a)

Tam gdzie ostatnio, to już chyba nie znajdę dużych kul. Ewentualnie jakieś wyższe na stożek. Ale to jedną sztukę tylko potrzebuję. No chyba, że zmienię koncepcję i gdzieś z przodu dam też stożek.
Kurcze...za szybko wakacje przeleciały. Młody już w przyszłym tygodniu wraca

Z Irenką się nie dogadywałam. U mnie teraz krucho z wolnymi weekendami. We wrześniu to chyba tylko 19 i 26 mam wolny (na razie )

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:11, 28 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Myślę co napisać i nie wiem... O może to ze teraz jest pięknie i podziwiam za wytrwałość i skutecznie dążenie do ideału.no może tego krasnsla żal

eM też twierdzi, że krasnal jest ok.

Buziaki Asiu

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies