W trakcie projektowania uwzględnione było wcześniejsze oczko, wiedziałam że ma powstać altana w miejscu blaszaka i placyk.
Jednak w zimie zmieniła się koncepcja Postanowilismy przerobić oczko i wybudować ściankę do tego już wcześniejsza altana średnio nam pasowała. Znalazłam na pintereście coś co nas zachwyciło i zapadła decyzja, że budujemy eM wymyślił corten i zrobił donice. Nasadzenia już dopasowałam do nowych kształtów, chciałam by w tym zakątku szumiały trawy Pod płotem zrezygnowałam z długiej różanki na rzecz drugiego szpaleru hortensji.
Z ręką na sercu przyznaję nie sądziłam, że tak fajnie to wszystko wyjdzie a skoro podoba się innym to jeszcze bardziej cieszy
Pewnie że tak, przynajmniej w takim miejscu jak ogrodowisko ogrod nie pozostaje 'anonimowy'wiadomo że ogród ma cieszyć nas samych ale jeśli podoba się rzesze osób to wiemy że to ma sens i mobilizuje jeszcze do większego działania, wyszło ci super zresztą po tych wszystkich wpisach widać że inni podzielają twój gust a jeśli jeszce twój ogród jest inspiracją dla ludzi to już wogóle fajnie Działaj dalej jestem na bieżąco