Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Przerwa na kawę... 10:01, 08 paź 2020

Do góry
Metalowe tyczki i ozdoby wszelkiego rodzaju

Piękne podpory dla roślin i rzeźby robione przez Witka
Przerwa na kawę... 09:57, 08 paź 2020

Do góry
Zawsze po wizycie u Danki wracam zauroczona nie tylko roślinami, układem, rabatami ale także dodatkami ogrodowymi. Na wątku u Danusi wrzuciłam zdjęcia rabat - u siebie wstawiam ku pamięci dodatki.

Cudne palenisko rdzawe na które miałam ogromną ochotę i po obejrzeniu na żywo nadal mam

Rzeźby, niebanalne. Zaraz przy wejściu stojak ze starymi narzędziami ogrodowymi. I kamienne grzybki. Świetne!
Przerwa na kawę... 09:51, 08 paź 2020

Do góry
inka74 napisał(a)
U Danusi w ogrodzie zauroczyła nas jabłonka o zwisających pędach oblepiona jabłuszkami - znalazłam co to za cudo To malnus Royal Beauty

mam dwie takie jablonki, niestety w tym ogrodzie slabo rosna, daje im ostatni sezon, jesli wiosna nie ruszą oddam. najwyrazniej moja ziemia im nie słuzy. w poprzednim ogrodzie rosły fantastycznie, zadna jablon nie wygladala tak uroczo przy kwitnieniu jak Royal Beauty
Przerwa na kawę... 09:44, 08 paź 2020

Do góry
U Danusi w ogrodzie zauroczyła nas jabłonka o zwisających pędach oblepiona jabłuszkami - znalazłam co to za cudo To malnus Royal Beauty
Połowa działki - czyli mam powoli dość część II 09:30, 08 paź 2020

Do góry
Chryzantemy zaczynają już kwitnąć. Pokażę Wam co zrobiłam z jedną chryzantemą. Nazwę odszukam .

Ta była kupiona jako niska ale od początku miała 60 cm wysokości Jest u mnie drugi rok .Jest ładna ale wiotka. Wiosną przygotowałam sadzonki .Posadziłam w doniczkach.
Ponieważ za długo stały w małych doniczkach wsadziłam je do ziemi i teraz wyglada tak

Skarlona ma drobniejsze kwiaty i jest ładniejsza. Zachował się kolor gałązki są sztywne a całośc kulista.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies