O, to dobre miejsce
Tak wygląda jak kwitnie, jak się robi brzydki to ścinam i odbija.
Mogę Ci polecić migdałolistny Purpurea, ten jest zimozielony i ładny przez cały rok.
I wytrzymały na suszę i też nie nawożę.
I się sieje.
Pięknie w Twoim ogrodzie i chociaż widze zmianę (dużo bylin) to jednocześnie posadzone są w Twoim stylu : na rabatach sporo przestrzeni i porządek Bardzo mi się podoba ale jestem pewna że mi się nie uda, już mam chaos i chyba za gęsto sadzę
Rano stwierdziłam że przydałby się deszcz, kastry opróżnione więc nie mam już deszczówki a na rabatach sucho.
No to życzenie zostało spełnione bo wieczorem przeszła masakryczna burza i ściana wody.
Niebo po burzy.
Tu mam przechowalnik póki co,w większości jeżówki od Deszczowej Majki mają się dobrze, a całe miejsce jest po stercie obornika, więc powinny dobrze rosnąć
Asia zobacz to jest ta jeżówka co Ci o niej pisałam jedna roślinka posadzona mała sadzoneczka, a jak się rozrosła i zakwitła to ma trzy rodzaje kwiatów
to jest jedna roślina, która się rozrosła i taki numer z kwitnieniem
Nie doczłapałam się na rabatę wjazdową ale strasznie chciałam zróbić fotkę lilii, są niesamowite! Tak więc skoro i tak siedziałam w samochodzie przy tej rabacie to musiałam cyknąć fotkę z auta