Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Ogródek Iwony 23:07, 20 wrz 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Mój post zaginał w gratulacjach Jak rzekomy Gracek kwitnie na przełomie sierpnia i we wrześniu to najprawdopodobniej jest to odmiana Graziella, pomyłka u samego producenta lub zmiana nazwy gdzieś po drodze. Sam jestem ofiarą tej pomyłki i mam 10 Grazielli zamiast Gracillimusów, ale w sumie wolę kwitnące

Łuki, widziałam go, ale zbyt wiele tematów było naraz i się zgubiłam Przepraszam. Już jestem na bieżąco
Ogródek Iwony 23:04, 20 wrz 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Wstawiłam u siebie gracilimusy kwitnące w pażdzierniku

Polinko, dzięki. Twoje z października wyglądają jak pokazuje wujek Google
Ogródek Iwony 23:01, 20 wrz 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Iwonko bardzo możliwe, że pomyłka w miskantach była tak jak już było napisane u samego producenta (ja mam to potwierdzone ) i w szkółkach dostali je pod nazwą Gracillimusa. Ja wiem, że moje Gracki są miskantem Graziella przy okazji zgadza się to, że kwitnie na przełomie sierpnia i września

To co piszesz i to, co twierdzi Ewa ...
Proszę o fotki dla potrzebujących.
Gracki powinny kwitnąć później. Te co teraz kwitną, pewnie są podobne. Na kilku wątkach znalazłam ten problem
Ogródek Iwony 22:58, 20 wrz 2015

Do góry
Ha, czyli zdażają się pomyłki.
Ewa, możesz jeszcze zrobić fotki jutro grazielli? Zbliżenie na łodyżki i na kwiatostan i po całości. Chyba więcej pomyłek znalazłam na forum
Ogródek Iwony 22:13, 20 wrz 2015

Do góry
Hostom od początku nic nie było. Nawet nie zauważyły zmiany miejsca. Zbyszek dbał, by na początku miały dość wody

Żałować nie będę, tylko na drugi rok więcej posieję
Moje małe królestwo 22:12, 20 wrz 2015

Do góry
Oj, to z pracą smutna wiadomość. Życzę abyś znalazła.
Na rabatach staraj się sadzić po kilka sztuk podobnych. Da pewien porządek.

Olga, dziękuję za wpis u mnie. Taki od serca, bardzo mi się tak ciepło zrobiło.
Moja codzienność - ogród Oli 22:04, 20 wrz 2015

Do góry
Olu, czy rozplenice już pożarły jeżówki? Trochę boję się sadzić tak naprzemiennie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:03, 20 wrz 2015

Do góry
babka napisał(a)
Malkul Twoje gracki kwitły w ub roku prawda ? Masz gdzieś fotkę z nimi? Po dyskusjach u Jazzy i iwk4 dopadły mnie wątpliwości, ze moje być może grackami nie są

Napawam się co i rusz widokami u Ciebie. Co jedno zdjęcie to piękniejsze a ja wgapiam się a zgapić nic nie potrafię

lukaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=601
Do raju daleko - u Ewy 22:02, 20 wrz 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Świetna wiadomość. Pogratuluj córci

Iwonko, dziękuję za pamięc i gratulacje Córka też zadowolona z takiego obrotu sprawy Gdyby było inne miasto miałaby problemy z obecnością na wszystkich zajęciach, a tak ma większe szanse wszystko dobrze pouładać
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:58, 20 wrz 2015

Do góry
Malkul Twoje gracki kwitły w ub roku prawda ? Masz gdzieś fotkę z nimi? Po dyskusjach u Jazzy i iwk4 dopadły mnie wątpliwości, ze moje być może grackami nie są

Napawam się co i rusz widokami u Ciebie. Co jedno zdjęcie to piękniejsze a ja wgapiam się a zgapić nic nie potrafię
Ogródek Iwony 21:58, 20 wrz 2015

Do góry
Ewa, nie drażnij mnie
Trzech taczek bym nie zabrała do auta, a nie śmiałam ci mówić o kilka sadzonek
Do raju daleko - u Ewy 21:56, 20 wrz 2015

Do góry
Świetna wiadomość. Pogratuluj córci
Ogródek Iwony 21:53, 20 wrz 2015

Do góry
Olga, dziękuję pięknie. To, co napisałaś, takie z serca.
Koronowo jest nie tak daleko. Zapraszam serdecznie, jak tylko będziesz miała ochotę
Ogródek Iwony 21:51, 20 wrz 2015

Do góry
bacowa napisał(a)
Wiesz, dzisiaj robiłam zdjęcia w różnych częściach ogrodu z werbeną w roli głównej i powiem że nie tylko jest ładna ale i bardzo fotogeniczna.

A chciałaś ją wywalić, tzn. jej nadmiar. Sadziłam na dwóch rabatach po troszku, bo tylko tyle miałam.
Mi na jednej rabacie pojawiły się trzy siewki i cieszę się jak goopia. Do twarzy jej w każdym wydaniu.
Ogródek Iwony 21:50, 20 wrz 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Olu, w necie są faktycznie bordowe. U mnie nie kwitły, to się nie wypowiem. Właśnie te jasne pędzelki mnie zmyliły u Michała i stąd to całe zamieszanie. Może ktoś ma pewnego gracka, to się wypowie. Ja mam drugi sezon i nie mają zamiaru kwitnąć, a w necie czytałam, ze zakwitają późno, w październiku. Następna zagadka

no to czekam na pewniaka, może ktoś sie wypowie
Ogródek Iwony 21:45, 20 wrz 2015

Do góry
babka napisał(a)
Widzę, że temat gracków jest przerabiany to i ja zadam pytanie jakiego koloru pędzelki być powinny ? W necie czytam, ze lekko czerwone, na niektórych fotkach widzę intensywnie czerwone a moje są jasne. Zgłupiałam

Olu, w necie są faktycznie bordowe. U mnie nie kwitły, to się nie wypowiem. Właśnie te jasne pędzelki mnie zmyliły u Michała i stąd to całe zamieszanie. Może ktoś ma pewnego gracka, to się wypowie. Ja mam drugi sezon i nie mają zamiaru kwitnąć, a w necie czytałam, ze zakwitają późno, w październiku. Następna zagadka
Ogródek Iwony 21:42, 20 wrz 2015

Do góry
Viola napisał(a)
Rekultywacja profeska A Twoją Tosię kocham na zabój, miałam kiedys takiego pieska, Kubuś się nazywał, baaaaardzo podobny do Tosi

Violu,
Tola była niesfornym szczeniakiem. A potem raptem wydoroślała, słucha, co do niej mówię i ma swoje przyzwyczajenia. Jak wychodzę rano z domu, zawsze zabiera moje laczki, kładzie się z nimi i tak śpi do mojego powrotu. Zawsze muszę szukać laczków Już się do tego przyzwyczaiłam
Ogródek Iwony 21:38, 20 wrz 2015

Do góry
No, ok. Przekonałaś mnie z rozplenicą. Jak hortki podrosną, będzie fajnie wyglądać

edit: A ta werbena za hortkami - to mistrzostwo.
Ogródek Iwony 21:31, 20 wrz 2015

Do góry
Margo napisał(a)

Ależ ja go nie skrywam, zapraszam zawsze w odwiedziny, czekają zresztą juki na Ciebie

Gosiu, dzięki za zaproszenie, ale to dla mnie wyprawa. Na ten moment nie bardzo mogę. Buziaczki dla ciebie
Ogródek Iwony 21:29, 20 wrz 2015

Do góry
Efffa napisał(a)
jestem pod wrażeniem bonzajka.

Ewelina, za niego od e-Ma dostało mi się, ze z wielkiego krzaczka tak go ogołociłam. Miałam wątpliwości, ale nie lubię się cofać. Bo wtedy zmieniam zdanie. A tu by się nie dało
Ale wiosną zrobię następne cięcie. Potem może być już tylko lepiej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies