Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 21:25, 20 wrz 2015

bacowa napisał(a)
Jak sprawdzisz to wyślij mi SMS to jutro do południa kupię.

EDIT.w sobotę też myślałam o wertykulacji, ale trawnik jest teraz taki jak dywan, trochę zwątpiłam i żal mi go ruszać.

U mnie było dużo suchych źdźbeł. Dlatego się zdecydowaliśmy. Dosiewka zamiast uschłej trawy. Teraz ma szansę odbić. Fotka jest przed zagrabieniem i podlaniem. Za kilka dni będzie lepiej. U mnie piaski, u ciebie lepsza ziemia. Ja musiałam. Z bliska kiepsko wyglądał. No i koniczyna zaczęła się wałęsać w nim

Postaram się sprawdzić przed pracą
Viola 21:29, 20 wrz 2015

Rekultywacja profeska A Twoją Tosię kocham na zabój, miałam kiedys takiego pieska, Kubuś się nazywał, baaaaardzo podobny do Tosi
Iwk4 21:29, 20 wrz 2015

Efffa napisał(a)
jestem pod wrażeniem bonzajka.

Ewelina, za niego od e-Ma dostało mi się, ze z wielkiego krzaczka tak go ogołociłam. Miałam wątpliwości, ale nie lubię się cofać. Bo wtedy zmieniam zdanie. A tu by się nie dało
Ale wiosną zrobię następne cięcie. Potem może być już tylko lepiej
Iwk4 21:31, 20 wrz 2015

Margo napisał(a)

Ależ ja go nie skrywam, zapraszam zawsze w odwiedziny, czekają zresztą juki na Ciebie

Gosiu, dzięki za zaproszenie, ale to dla mnie wyprawa. Na ten moment nie bardzo mogę. Buziaczki dla ciebie
bacowa 21:34, 20 wrz 2015

Tak to wygląda, hortki tylko niskie bo tegoroczne, kwiaty powinny być nad pędzelkami.
Iwk4 21:38, 20 wrz 2015

No, ok. Przekonałaś mnie z rozplenicą. Jak hortki podrosną, będzie fajnie wyglądać

edit: A ta werbena za hortkami - to mistrzostwo.
Iwk4 21:42, 20 wrz 2015

Viola napisał(a)
Rekultywacja profeska A Twoją Tosię kocham na zabój, miałam kiedys takiego pieska, Kubuś się nazywał, baaaaardzo podobny do Tosi

Violu,
Tola była niesfornym szczeniakiem. A potem raptem wydoroślała, słucha, co do niej mówię i ma swoje przyzwyczajenia. Jak wychodzę rano z domu, zawsze zabiera moje laczki, kładzie się z nimi i tak śpi do mojego powrotu. Zawsze muszę szukać laczków Już się do tego przyzwyczaiłam
Iwk4 21:45, 20 wrz 2015

babka napisał(a)
Widzę, że temat gracków jest przerabiany to i ja zadam pytanie jakiego koloru pędzelki być powinny ? W necie czytam, ze lekko czerwone, na niektórych fotkach widzę intensywnie czerwone a moje są jasne. Zgłupiałam

Olu, w necie są faktycznie bordowe. U mnie nie kwitły, to się nie wypowiem. Właśnie te jasne pędzelki mnie zmyliły u Michała i stąd to całe zamieszanie. Może ktoś ma pewnego gracka, to się wypowie. Ja mam drugi sezon i nie mają zamiaru kwitnąć, a w necie czytałam, ze zakwitają późno, w październiku. Następna zagadka
bacowa 21:48, 20 wrz 2015

Wiesz, dzisiaj robiłam zdjęcia w różnych częściach ogrodu z werbeną w roli głównej i powiem że nie tylko jest ładna ale i bardzo fotogeniczna.
babka 21:50, 20 wrz 2015

Iwk4 napisał(a)

Olu, w necie są faktycznie bordowe. U mnie nie kwitły, to się nie wypowiem. Właśnie te jasne pędzelki mnie zmyliły u Michała i stąd to całe zamieszanie. Może ktoś ma pewnego gracka, to się wypowie. Ja mam drugi sezon i nie mają zamiaru kwitnąć, a w necie czytałam, ze zakwitają późno, w październiku. Następna zagadka

no to czekam na pewniaka, może ktoś sie wypowie