Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Rododendronowy ogród II. 18:53, 25 mar 2016

Do góry
Wesołych Świąt
Malutki pod lasem 18:52, 25 mar 2016

Do góry
Wesołych Świąt
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 18:52, 25 mar 2016

Do góry
Wesołych Świąt
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 18:51, 25 mar 2016

Do góry
Wesołych Świąt Karola

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 18:50, 25 mar 2016

Do góry
Wesołych Świąt
Hirutkowy raj:)) 18:50, 25 mar 2016

Do góry
Wesołych Świąt
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:41, 25 mar 2016

Do góry
tymi zurawkami kobitka ewidentnie chciała nawiązać do drzewa, jak zmienisz drzewo to wywal żurawki
a jesli zmieniasz projekt w kwestii drzew to powiem ci....długa droga przed Tobą bo pieknych drzew jest od zatrzęsienia
zacznij od http://encyklopediadrzew.pl/encyklopedia.php?g=3
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:39, 25 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
a na żywopłot grabowy to myslisz ze nie będziesz czekać?
tak to jest, na poczatku pusto i mało a potem busz
ładnie bedzie, mi sie podoba bo troszkę formalnie bedzie a ja poza moją wariacją z różanką chcę miec u siebie troszke formalnie
właśnie kostki, prostopadłościany

Wiem, ze będę-ale jakoś tak w jego przypadku oczekiwanie wydaje mi się mniej rzutujące na wygląd rabaty
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:37, 25 mar 2016

Do góry
a na żywopłot grabowy to myslisz ze nie będziesz czekać?
tak to jest, na poczatku pusto i mało a potem busz
ładnie bedzie, mi sie podoba bo troszkę formalnie bedzie a ja poza moją wariacją z różanką chcę miec u siebie troszke formalnie
właśnie kostki, prostopadłościany
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:23, 25 mar 2016

Do góry
Kasia generalnie projekt mi sie podoba. jedyny minusik to zurawki bo rzeczywiście zimą słabo z nimi choć nie ze wszystkimi, to warto by było Lukiego spytac które poleca.
zamiast rozplenic moze jakiś niższy trzcinnik, szybciej rusza.
wisnie super, ja bym je zostawiła ale moze to kwestia gustu.wiesz jakie one piękne wiosną? a te przebarwienia na jesień..jezu..zajrzyj do Zielonej, moze zmienisz zdanie ja je u siebie będę mieć. ale jak nie czujesz to wazne żebyś szla w kolumnowe drzewa są wedlu mniej jakies takie elegantsze..
prostopadlosciany z grabu baaardzo fajne, nawiazanie do żywoplotu naprzeciw, dla mnie bomba
spytaj madżenki bo mi sie wydaje ze one inny odcień mają niz tuje
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 18:18, 25 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
o tego to ja niewiem bo u mnie bedą daleko od siebie co jakieś 2m
wiem że na wysokosć potrafią puścić 2,5 pęd, ty masz tam pergola i musisz zakryć ten blaszak to myslę ze co metr trzeba by posadzić. ja bym tak zrobiła ale moze ktos się wypowie kto ma pnące w szpalerze

Aniu kochana to zamów mi 10 szt, najwyżej jak mi zostanie to gdzieś zagospodaruję
dzięki, pozdrawiam świątecznie, buziaki
Ogród z pergolą 18:12, 25 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ograniczam koszty jak mogę, a poza tym to super uczucie gdy cos sie udaje, kiełkuje, rośnie..

No pewnie Aniu- ja może będę siać w przyszłym sezonie jak moja świadomość ogrodowa wzrośnie
Ogród z pergolą 18:06, 25 mar 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Trudna decyzja z tymi opcjami bo prawie identyczne. Wolę wersję 2, a jeśli chodzi o obelisk to może to ciekawie wyglądać o ile będą znacznie wyższe od Swany.

obelisk bylby taki jak wszędzie czyli 2m z louis odier lub eden rose
Ogród z pergolą 18:06, 25 mar 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Mądra i przezorna jesteś

ograniczam koszty jak mogę, a poza tym to super uczucie gdy cos sie udaje, kiełkuje, rośnie..
Ogród z pergolą 18:05, 25 mar 2016

Do góry
Ewik napisał(a)
Też jestem za dwójką

dzięki
Ogród z pergolą 15:45, 25 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

rozplenice mam własnej produkcji, co ty takiej ilości to ja bym nie kupiła
jak z tych 52 utrzyma mi się 30 to juz bedzie super bo ja tam mam 10mb a na szerokośc chce z 2m zrobić czyli po 3szt w rzadku to mi 30 wystarczy. a jak padnie więcej to posadzę jak leonek proponuje co metr

Mądra i przezorna jesteś
Ogródek z futrzakami i kamieniami 15:26, 25 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Ewiku zerkniesz do mnie którą wersje skarp bys wybrała?

Zaglosowałam
Ogródek Iwony II 13:51, 25 mar 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Aniu, byłam Przyjemnego sadzenia. Niech pogoda dopisze. U mnie za oknem słoneczko

u mnie też dzisiaj ładnie własnie em wrócił, obiadek i lecimy z koksem
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 13:45, 25 mar 2016

Do góry
to nieżle..choć ja przecież ostatnio kupowałam po 19,50 i 26 z golym korzeniem to też grubo
zamawiam więc tez dla Ciebie
Luteczka ile Ci zamowić?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 13:17, 25 mar 2016

Do góry
Agatek napisał(a)
O masz
ale piękni goście no cudny widok

nie ma kwiatkow to sa chociaz bazanty

anka_ napisał(a)
Widzę Kasiu że towarzystwo to już na stałe się wprowadziło. Mam nadzieję, że jak kiedyś ogrodzę i nie będą psy latać to też będę miała takich lokatorów. Bo na razie to tylko gościnnie wpadają. Choć i to dobre.

u mnie z roku na rok jest ich wiecej

kosolka napisał(a)
Ale masz widoki! Piękne bażanty! Bratki nawet gdy się położa po przymrozku, to szybko się podnoszą, zwłaszcza gdy zaswieci słońce.

stokrotki zbrązowialy a bratki zyją ale kilka kwiatkow nie wstalo, widac za mocno przymrozilo, trudno, bedzie cieplej rozkwitną nowe

Kindzia napisał(a)
Właśnie Ci pisałam u siebie żebyś po świętach już lilie sadziła. Ciepło ma być. Dołek głęboki na trzykrotność cebuli.

U nas jeszcze dwa lata temu było bardzo dużo dzwońców, teraz pojedyncze sztuki...nie wiem co się z nimi stało...

Pięknie bażanty złapałaś. "Moje" bardziej płochliwe, rzadko do środka ogrodu przylatują. Wolą chwastowisko za różami

tak, posadze zaraz po swietach, dzieki

MAD napisał(a)
Bażanty świetne. U mnie za płotem czasami je widzę. Za to po ogródku szlaleją u mnie kaczki.

kaczki tez fajne, pokazuj

jankosia napisał(a)

Musiałaś mieć chyba jakieś rozhartowane, z marketu czy co? U mnie podobne temperatury a stokrotki pięknie kwitną Niepotrzebnie w tych marketach kupujecie kurczę

no z marketu ale staly tam na placu juz jakis czas

anna_t napisał(a)
Kasiu jak na tej Twojej stronie od prognozy pogody zmienic miejscowośc na łodź?

tu masz Łodz, ale bez przygruntowych
http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=12465&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1
a tu cala pl, temp minimalne
http://www.weatheronline.pl/weather/maps/forecastmaps?LANG=pl&UP=0&R=0&MORE=1&MAPS=vtn&CONT=plpl&LAND=__&ZEIT=201603250600

zoja napisał(a)
ten w karmniku to wg mnie dzwoniec

u mnie też były spore przymrozki w ostatnich dniach, ale na szczęście ja jeszcze niczego nie sadziłam - zacznę po świętach ja przyjdzie ciepło

potanowilam przetestowac roslinki

Ewa777 napisał(a)
Piękni goście Dodają koloru w ogrodzie Ciekawe, czy latem też będą Cię odwiedzać? Mrozów nocnych współczuję.

w lecie juz mnie nie odwiedzają pewnie zajmują sie potomstwem

jolanka napisał(a)
Oj bażanciki wspaniałe. Do mnie też przychodzą, czasami razem z "drugą połową". Widok cudny. Obserwowałam w ubiegłym roku jak rywalizowały o względy "Pani". Ona siedziała pod drzewem i cierpliwie czekała na tego hmmm lepszego.

ostatnio byly u mnie 3 panie

Milka napisał(a)
Super sprzeczki ptasie uchwycone
Ja już lilie sadzę, ale nie orientalne, z tymi czekam do połowy kwietnia. Nie musisz w lodówce trzymac, wystarczy w garażu

tak, lezą w garażu w lodowce tylko pysznosci
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies