Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie

anna_t 09:53, 25 mar 2016

Kasiu jak na tej Twojej stronie od prognozy pogody zmienic miejscowośc na łodź?
zoja 09:54, 25 mar 2016

ten w karmniku to wg mnie dzwoniec

u mnie też były spore przymrozki w ostatnich dniach, ale na szczęście ja jeszcze niczego nie sadziłam - zacznę po świętach ja przyjdzie ciepło
Ewa777 10:18, 25 mar 2016

Piękni goście Dodają koloru w ogrodzie Ciekawe, czy latem też będą Cię odwiedzać? Mrozów nocnych współczuję.
jolanka 12:23, 25 mar 2016

Oj bażanciki wspaniałe. Do mnie też przychodzą, czasami razem z "drugą połową". Widok cudny. Obserwowałam w ubiegłym roku jak rywalizowały o względy "Pani". Ona siedziała pod drzewem i cierpliwie czekała na tego hmmm lepszego.
Milka 12:44, 25 mar 2016

Super sprzeczki ptasie uchwycone
Ja już lilie sadzę, ale nie orientalne, z tymi czekam do połowy kwietnia. Nie musisz w lodówce trzymac, wystarczy w garażu
Kasya 13:17, 25 mar 2016

Agatek napisał(a)
O masz
ale piękni goście no cudny widok

nie ma kwiatkow to sa chociaz bazanty

anka_ napisał(a)
Widzę Kasiu że towarzystwo to już na stałe się wprowadziło. Mam nadzieję, że jak kiedyś ogrodzę i nie będą psy latać to też będę miała takich lokatorów. Bo na razie to tylko gościnnie wpadają. Choć i to dobre.

u mnie z roku na rok jest ich wiecej

kosolka napisał(a)
Ale masz widoki! Piękne bażanty! Bratki nawet gdy się położa po przymrozku, to szybko się podnoszą, zwłaszcza gdy zaswieci słońce.

stokrotki zbrązowialy a bratki zyją ale kilka kwiatkow nie wstalo, widac za mocno przymrozilo, trudno, bedzie cieplej rozkwitną nowe

Kindzia napisał(a)
Właśnie Ci pisałam u siebie żebyś po świętach już lilie sadziła. Ciepło ma być. Dołek głęboki na trzykrotność cebuli.

U nas jeszcze dwa lata temu było bardzo dużo dzwońców, teraz pojedyncze sztuki...nie wiem co się z nimi stało...

Pięknie bażanty złapałaś. "Moje" bardziej płochliwe, rzadko do środka ogrodu przylatują. Wolą chwastowisko za różami

tak, posadze zaraz po swietach, dzieki

MAD napisał(a)
Bażanty świetne. U mnie za płotem czasami je widzę. Za to po ogródku szlaleją u mnie kaczki.

kaczki tez fajne, pokazuj

jankosia napisał(a)

Musiałaś mieć chyba jakieś rozhartowane, z marketu czy co? U mnie podobne temperatury a stokrotki pięknie kwitną Niepotrzebnie w tych marketach kupujecie kurczę

no z marketu ale staly tam na placu juz jakis czas

anna_t napisał(a)
Kasiu jak na tej Twojej stronie od prognozy pogody zmienic miejscowośc na łodź?

tu masz Łodz, ale bez przygruntowych
http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=12465&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1
a tu cala pl, temp minimalne
http://www.weatheronline.pl/weather/maps/forecastmaps?LANG=pl&UP=0&R=0&MORE=1&MAPS=vtn&CONT=plpl&LAND=__&ZEIT=201603250600

zoja napisał(a)
ten w karmniku to wg mnie dzwoniec

u mnie też były spore przymrozki w ostatnich dniach, ale na szczęście ja jeszcze niczego nie sadziłam - zacznę po świętach ja przyjdzie ciepło

potanowilam przetestowac roslinki

Ewa777 napisał(a)
Piękni goście Dodają koloru w ogrodzie Ciekawe, czy latem też będą Cię odwiedzać? Mrozów nocnych współczuję.

w lecie juz mnie nie odwiedzają pewnie zajmują sie potomstwem

jolanka napisał(a)
Oj bażanciki wspaniałe. Do mnie też przychodzą, czasami razem z "drugą połową". Widok cudny. Obserwowałam w ubiegłym roku jak rywalizowały o względy "Pani". Ona siedziała pod drzewem i cierpliwie czekała na tego hmmm lepszego.

ostatnio byly u mnie 3 panie

Milka napisał(a)
Super sprzeczki ptasie uchwycone
Ja już lilie sadzę, ale nie orientalne, z tymi czekam do połowy kwietnia. Nie musisz w lodówce trzymac, wystarczy w garażu

tak, lezą w garażu w lodowce tylko pysznosci
Kasya 14:57, 25 mar 2016

Najlepsze zyczenia zostawiam i zmykam do kuchni

Wesołych Świąt! dla wszystkich moich gosci

Bogdzia 18:19, 25 mar 2016

Weszłam do starego wątku a tam szampanowe bąbelki lecą , ale się zdziwiłam
AgataP 10:26, 26 mar 2016

Wesołych Świąt Kasya

Skula 17:21, 26 mar 2016