Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 15:01, 24 mar 2016

Monika, a może tylko troszkę je przymroziło? Mama do mnie dzwoniła i mówiła, że u nich w miescie na 2 gim piętrze było minus 3,5, to u mnie przy gruncie pewnie z 7

Bogdzia, ja przez pewnien czas udawałam, że nie widzę, że moja już woła o pikowanie W końcu trzeba było sie wziąć.

Mirella, Finka podobnio miała, to może w tym roku też będzie. Na byliny jeszcze wcześnie. http://www.sklep.zielonypunkt-zieba.pl/salvia-nemorosa-sensation-deep-blue-szalwia-omszona.html

Paulina, deep blue

Kasiu, wiosna znaleziona, to i dzisiaj słonko świeci
Marga 15:27, 24 mar 2016

Aniu, u mnie na 3. piętrze było -3 Drobniutkie brateczki juz wstały, te o ogromnych kwiatach niestety nie.
Anusia 07:35, 25 mar 2016

Stare odmiany tulipanów jak najbardziej mile widziane. Moje żółte tulipany mają ok 20 lat, co roku ich przybywa, też wykopałam z czyjegoś ogrodu jakieś 15 lat temu.
tulucy 08:43, 25 mar 2016

U mnie wczoraj wieczorem zrobiło się na minusie, ale delikatnie, pół stopnia, a raniutko było na plusie, ale to też dlatego, że pochmurno jest.
AnnaCh 09:06, 25 mar 2016

Monika, jak tam bratki? Dziś już lepiej było, cieplej

Aniu, te stare, to kwitną całe lata i nic się z nimi nie dzieje

Łucjo, u mnie dziś rano też na plusie, ale wieczorem było gorzej
iwka 10:44, 25 mar 2016

Aniu , wczoraj jestem w B patrzę stoją trzy ostatnie sztuki The Fairy, i jeszcze jakaś biała, tak sobie przypomniałam jak dziewczyny mówiły że u nich już nie ma, myslę sobie może bym kupiła one pewnie na mnie czekają ale nie bo przecież nie mam gdzie posadzić. Zostawiłam a potem sobie przypomniałam jak mowiłaś, że zawsze się jakieś miejsce znajdzie i wróciłam po nie
paulina_ns 11:26, 25 mar 2016

iwka napisał(a)
Aniu , wczoraj jestem w B patrzę stoją trzy ostatnie sztuki The Fairy, i jeszcze jakaś biała, tak sobie przypomniałam jak dziewczyny mówiły że u nich już nie ma, myslę sobie może bym kupiła one pewnie na mnie czekają ale nie bo przecież nie mam gdzie posadzić. Zostawiłam a potem sobie przypomniałam jak mowiłaś, że zawsze się jakieś miejsce znajdzie i wróciłam po nie

Iwka witaj w klubie posiadających the fairy Hehe widzę,że tutaj idzie jak choroba zakaźna,co sezon czymś się zarazamy
MirellaB 17:46, 25 mar 2016

Dobrze, że do B nie jadę, bo bym przytargała znowu i problem - trzymam się różanej listy
anna_t 18:52, 25 mar 2016

Wesołych Świąt
Luteczka 19:20, 25 mar 2016

Pozdrawiam świątecznie , buziaki