wygoogluje sobie
wiesz co jeszcze myśle dac na tych zewnetrznych rogach dolnej palisady obeliski z LO, tak dodatkowo żeby nawiazanie było, co sądzisz?
te hanne mi nie pasują ale może zmarzły...
napewno chcialabym caly dół podsadzic po linii tym samym lawendą czy kocimietką. powinno to fajnie wygladać..
jankosia kiedyś pisała o tym aby skarpy wbrew pozorom obsadzać niepamietam dokładnie ale tak nie oczywiscie czyli właśnie nizsze rosliny na górze, wyzsze na dole..
i tak dumam sobie czy gdybym dała te z moim wyzszych które mam na doł a na pieterko baronesse i paschmine..
a może na pieterku same kulki i trawy a na dole róże?
:/
po lewo od schodów bedą okrywowe mam 5 swany i 4 the fairy
a po prawo od schodow różanka, zaraz przy schodach bedzie swany a dalej...no to własnie na 100% nie jestem przekonana
Toszka a moze miałabys chwilke czasu zerknąć na moj plan różanki?tak pod wzgledem projektowym bo mam problem z ustawieniem róż wysokosciami i wogóle.. ;(
bo wiesz ostatnio patrzę na ta rabatę razem ze skarpami jako całość, niewiem czy tak powinnam ale wtedy mi jakos dziwnie..na skarpach biala swany na przemian z rózową the fairy a po drugiej stronie nagle jakies czerwienie i inne formy..
moze dokupic tych okrywowych i dół rózanki jeszcze nimi obsadzić?