staram się przyzwyczaić do tej myśli choc mi ciężko bo jestem perfekcjonistką i chciałabym miec od razu super. ale w tym temacie tak nie będzie bo sie poprostu nie znam..
tylko czy przesadzanie róż im nie szkodzi?
jest to jakaś myśl..tylko że ja ani jednej donicy do róży nie mam
nie no generalnie staram się nie nakręcać..
a Ty Kasia co sądzisz o naszych pomysłach?ty tak fajnie tą swoja wymysliłaś, może masz jakis zupełnie nowy pomysł?
ja go narysuję
jak ostatnio wstawiłam zdjęcie z miejsca gdzie bedzie altana to cos mi nie grało..kiedys pisałas mi że brzozowa bys zrobila po lewo od altany, powiesz mi czemu wedlug Ciebie tak by było lepiej?
wiesz co, nic ci teraz nie wymysle, bo nie znam za bardzo tych roz
nie mam w glowie ich widoku, dlatego nie pisze swoich uwag
dlatego ten moj pomysl z doniczkami, to nie musza byc do roz tylko jakies wieksze zeby roslina miala troche miejsca bo tworzenie bryły i
ładnie rosla
bo moze sie potem okazac ze ten rozowy nie pasuje ci kolo tego rozowego bo jest troche inny niz sobie wyobrazalas...
albo ksztalt kwiatow nie za bardzo pasuje do sasiadki
a z doniczkami mozna potem myk myk i pozamieniac
ale tak ogolnie podoba mi sie ...wszystkie wersje
wiem ze wiele rzeczy wyjdzie jeszcze w praktyce jak zaczniesz ustawic
widzialas moje inspiracje, podobaja mi sie roze gęsto poprzetykane roznymi rzeczami i trawami
ale jeszcze sie poprzegladam, moze cos mi przyjdzie do glowy
bo wiesz ostatnio patrzę na ta rabatę razem ze skarpami jako całość, niewiem czy tak powinnam ale wtedy mi jakos dziwnie..na skarpach biala swany na przemian z rózową the fairy a po drugiej stronie nagle jakies czerwienie i inne formy..
moze dokupic tych okrywowych i dół rózanki jeszcze nimi obsadzić?