Pani Danusiu czy mogę nieśmiało prosić o wyjaśnienie tych kolorków, przepraszam, że tak dopytuję ale chciałabym mieć u siebie chociaż namiastkę ogrodu rodem z Ogrodowiska
Zrób zdjęcie jak najbardziej pionowo, nie ze skosu, i obejmij nim całą działkę, bo jest ucięte na dole. Gdzie się wjeżdza, opisz to jakoś dokłądnie i jasno.
Co oznacza droga dojazdowa, jest w środku działki czy na zewnątrz, gdzie jest ogrodzenie?
Jak się wchodzi do domu?
Jest dom, taras, ale ja nadal nic nie wiem
Dziękuję Danusiu, jesteś niezastąpiona. Dlaczego wcześniej o to nie pytałam, miałam kilkadziesiąt własnoręcznie ukorzenionych sadzonek tej trzmieliny i wszystko rozdałam. Gdybym to posadziła, miałabym już jednolitą ścianę. A teraz muszę kupić.
Rabata jest za wąska i za bardzo pofalowana. Tuje zajmą sporo a na resztę mało zostanie.
Zrób rzut z góry całej rabaty z rogami ogrodu i jej wymiary. Najlepiej zrób plan całej działki a nie wyrwaną rabatę, bo jak dopasować ją do reszty?
Na tak długa rabatę wszystkiego masz ociupinkę, za mało, jakieś pojedyncze roślinki a tu trzeba dziesiątkami sadzić.