No u mnie cały dzień w piecu palimy bo rano o 9 to 12 stopni było i porywisty wiatr. Odętki są wywrócone wszystkie, ale chyba tylko przechylone - na lilie i dalie zresztą
a ja Phantoma szukałam śliczne te petunie, leszczyna , jukka, pomidorki( ja pryskam raz w tygodniu mlekiem) lilie mam taką samą)) pięknie w altance i przed, zdolniacha z Ciebie))
Aniu chcę doradzić ,czy mogę ,? pytam bo chyba już przynudzam ,ale to dlatego ,ze masz piękny zaczątek i szkoda ci robić błędów .
ja wybrałabym jednak biały miskant ,a nie zebrinus , wprowadza trochę przy czarnej trawce i białych kwiatkach hortensji niepotrzebny zamęt . on super pasuje do czystej zieleni . mówię z autopsji ,bo u mnie w ogóle się nie sprawdza z kwiatami ( lilie)
Aniu, pięknie Ci wszystko kwitnie jak zawsze. Piękne lilie, nabieram ochoty, żeby też je posadzić. Czy znasz szkółkę bylin w Wipsowie? Ode mnie to daleko, nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej, czy warto tam się wybrać?
Alniko no to czekam na ten żywopłocik!!! cieszę się, że udane zakupy i dobrze doradziłam - ja lecę moje podlać, bo od 3 godzin się zbiera na deszcz i nie spadła ani kropelka
Kaskada super!! No i ta rozplenica, też ją do siebie planuję na japoński kąt A lilie trudne w uprawie?