Haniu wiesz, że 2 sezony eMa prosiłam o zmianę, no ciężka to była przeprawa... ale teraz to mu się podoba właśnie o te proporcje mi chodziło, bo wcześniej było dla mnie przytłaczająco, obsadzę łezkę i myślę, że będzie super seslerię uwielbiam, chociaż stipę też, mimo, iż ostatnio była przytłoczona ta ilością wody, która nam spadła z nieba, ale teraz lekkość swą odzyskałą
Kasieńko to szałwia April Night, dzisiaj ją obcięłam, żeby sobie mogła ładnie ponownie zakwitnąć, ma fajny ciemny kolorek, zwarta i sztywno stoi
ziemniaczki właśnie w najlepsze sobie teraz kwitną, myślę, że tak za 3 tygodnie może już będą na obiadek
musiałam powiązać chwilowo trawy na limonkowej, bo był dramat. A w czwartek znowu intensywne opady zapowiadają u nas...
Ewcia, zapowiedź naszej wspólnej rabaty - zaczyna żyć
narazie Caradonna jest najbardziej wyrazista, ale widać też już aksamitki na obwódce, ledbiodka niedługo zakwitnie, a pomarańczowe mieczyki wyszły już z ziemi
W końcu nie pada. Oby tak zostało bo grzyb zaatakował mi bukszpany. Jeden dosyć mocno a drugi na razie lekko. Dzisiaj je pociełam i zrobiłam oprysk. Mam nadzieję że pomoże.
Asia masz racjęcoś podobnie nam w duszy gralubię Princetonka, za to rozjaśnienie na rabacie, fajną robotę robi, ja też roszady muszę zrobić, bo kupiłam brzozę Youngi i muszę ją wsadzić, a żeby ją wsadzić to muszę co innego przesadzić i tak w kółko... buźka
Od kilku dni mój Internet chodzi bardzo wolno, praktycznie nie jestem w stanie wkleić żadnego zdjęcia, o innych rzeczach jak zajęcia online to mogę zapomnieć
Jutro będę musiała dzwonić na infolinię Orange bo tak dalej na pewno nie da się funkcjonować. Nie mam pojęcia czy to wina ostatnich burz czy też nie wiadomo czego. Ten post wklejałam ok. 30 minut