Każdy z nas jakieś straty w tym roku zaliczył, taki rok, ciężki pod każdym względem. I choć nie raz płaczę nad złamanym/zmarzniętym/zgniłym/uschniętym, to i tak nie wyobrażam już sobie życia bez ogrodu
Fajnie, że jesteś Wiosna piękna, czekamy na Twoje lato
A świecznik bomba! Ma być podporą czy pełni tylko funkcje reprezentacyjne?
Dzisiaj praca zdalna, więc było trochę czasu z rana na obejście nowych kwitnących kfiotków
I jakie zdziwienie, że kosmosy cupcakes są u mnie różowe wydawało mi się, że na opakowaniu były białe Ale i tak ładnie się wpasowały
i jeszcze ostróżka - każdy pęd ma inny odcień kwiatów, kilka stron wcześniej pokazywałam różne zestawy kolorystyczne tej samej ostróżki a teraz zakwitły w innym odcieniu - granatowym z muśnięciami fioletu
tylko u mnie nierówności straszne ..ale..ale ..myślę ,że przy takim układzie rabat uda mi się to zniwelować ..a miejsce na okrągły trawnik mogę sobie na samym końcu wypoziomować ..
Teraz rabata frontowa zostanie tu tylko wiśnia resztę muszę gdzieś przesadzać Mam też jakiś plan ale ..no cóż Wy macie więcej doświadczenia także chętnie z niego skorzystam. Jeżeli chodzi o same nasadzenia to lubię symetryczne nasadzenia Korę zmienimy na kamień.