ależ raj dla oczu w poniedziałkowy poranek Madżenko awatar miszczostwo, zachwycałam się tym z tulipanami ale ten... wymiata!
napisałas, że stipa u Ciebie przezimowała, czy ją okrywałaś, jak ciełaś wiosną jak inne? Wiem, wiem, że u Ciebie cieplej moje 3 wymarzły. Te które kupiłaa w tym roku ttakie malukie są i zasanawiam się czy przeżyją, czy na wiosnę mus będzie znowu wymieniać... a teraz mam ich już trochę
No i proszę, telepatia, a ja od tygodnia ukrywam krwawniki i nie tylko je, do niego mam super propozycję, w sam raz dla Ciebie i Marzenki. zobaczycie jutro w artykule
Ja mam nieco innego krwawnika Brudno-różowego, ale towarzystwo jakie, wstrzym się z sadzeniem
Danusiu czy możesz mi coś napisać na temat krwawnika? kupiłam dwa kolory i nie wiem jaki on jest. Jak rośnie czego porzebuje? I jakie drzewo można posadzić zamiast ambrowca?
Anetko ja zaryzykowałam i jesienią kupiłam ambrowca (a zimy u nas że hej ). Przezimował bez okrycia tylko mu na pniu zrobiłam niewielki kopczyk z kory. Jeśli tak bardzo Ci się podoba to zaryzykuj