Jak dla mnie jest tutaj za dużo gatunków. Mogłabyś zapodać rzut całego swojego ogrodu z kształtem rabat? Tak na szybko lawenda mi się tutaj nie widzi ... Ale mając plan całego ogrodu można by znależć jej miejscówkę
Asiu
Obejrzałam metamorfozy Fajnie wyszło a trawka jaka zieloniutka A powiedz mi bo widze kolejne projekty gdzie rabaty są proste a przecież w tych metamorfozach masz takie faliste rabaty To jak to będzie?
wielkość zbiornika dopasuj tak by wizualnie grał ze ścianką trudno mi tutaj doradzać, głębokość też
niestety nie mam doświadczenia w tego typu zbiornikach pomysł z kratką wydaje się ok i warto brać pod uwagę
Wiem, że też będzie mokra dlatego wolę wersję nr I No ale ostatecznie mogę przecież pójść na kompromis? A powiedz mi jaki ten zbiornik powinien być duży i ile wody tam musi być ... i jak te kamienie ułożyć? eM chciał tak: w dołku pompa+ woda potem kratka a na niej ułożone kamienie/żwirek ... nie wiem czy to zdałoby egzamin?
Wychodzi na to, że myślałyśmy o tym samym pomysł bardzo dobry ale ścianka też będzie mokra.
Jak to rozwiązać ? myślę, ze po prostu robisz płytki zbiornik, miejsce na pompę robisz głębsze i wykładasz kamykami
Dziękuję Małgosiu za tyle miłych słów, przyznam, że narzuciłam spore tempo żeby zdążyć ze wszystkim co zaplanowałam Ale uważam, że warto było Bardzo cieszę się z osiągniętego efektu I już nie mogę się doczekać kolejnych zmian Pewnie masz rację z tym, ze nie da się usiedzieć na miejscu a metamorfozy są na stałe wpisane w nasze ogrodowe życie ... chociaż mam nadzieję, że uda mi się w przyszłości częściej niż ostatnio poleniuchować na tarasie Również miło wspominam nasze spotkania i już cieszę się na wizytę u Ciebie
Buziaki