To po prostu zdjęcie zrób w takim układzie jak powyżej i pionowo z góry. Takie zdjęcie ze skosu jest nierzeczywiste bo zakola na nim wyglądają zupełnie inaczej. Nic innego nie rób, zrób tylko takie zdjęcie z góry na prosto.
Ja się wypowiadam jedynie na temat tej rabaty, planowanie całego ogrodu to nie ten zakres pomocy. Nie mam aż tyle czasu, żeby projektować cały ogród. Postaram się pomóc, nakierować. Ogród jest zaprojektowany całkiem poprawnie jeśli chodzi o linie. Jakaś korekta, ale to tej rabaty, po wklejeniu nowego zdjęcia.
Ogrodowi brakuje roślin ładnych, więcej w jednym gatunku, plamy, jakieś akcenty., bo las ma swoje wymogi. Nie wszystko do niego pasuje. Na pewno glamour tu nie pasuje i nawet bym się zastanowiła nad lampami-kulami, one źle tu grają tak w rżadku w równych odległościach, chyba że zostaną ukryte między trawami i nieregularnie.
Murek nie wiem po co jest, skoro można było zniwelować tę różnicę poziomu odpowiednim rozgrabieniem ziemi. Po co ta budowla która psuje cały efekt i trzeba ja maskować po całości.
Danusiu a gdybym usiadła jeszcze raz i zrobiła rysunek poziomo, zrobie to porzadnym ołówkiem a opisy wyprowadze poza plan, albo ponumeruje tylko. Wówczas dałabys rade?
Iza, chęci są ale jest tak nieczytelne, że wymyślenie czegoś sensownego i jakakolwiek pomoc jest niemożliwa. Analiza tego rysunku jest niemożliwa. Sama zobacz, opisy są nieczytelne.
Zdjęcie jest pionowe, poziome zmieściłoby się dwa razy większe. Po pobraniu na pulpit i powiększeniu, jest jeszcze bardziej nieczytelne.
Sorry, ale kapeć niestety
Rysunek z tymi falami wydaje się inny niż rzeczywistość, tutaj masz takie wklęsłe falki a w rzeczywistości są inne
Lubię zimę ale ona dla mnie powinna być tylko podczas świąt aby przyprószyć i zaznaczyć swoją obecność na święta. Mam Dużo pomysłów na przyszły sezon i już się doczekać nie mogę ich realizacji. Dziękować za odwiedziny