Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Rumianka 19:26, 13 gru 2017

Danusiu dekoracje zachwycające...czuje się ten szczególny świąteczny klimacik...subtelność i ciepełko w każdym calu...no i ten avatarek - z narzędziem w każdej dłoni...jesteś niesamowitą osobą...Zdrówka jak najwięcej życzę Ci kochana...
sylwia_slomc... 20:45, 13 gru 2017

Gardenarium napisał(a)
Dziękuję za przemiłe wpisy, cieszę się, że ciągle ogród, choć niezmieniony, to inspiruje.

Na dopracowanie szczególików - brak sił, bo czas to by się znalazł
Trudno się zebrać, żeby zacząć. Też tak macie, czy tylko ja się starzeję?

Żebyś Ty wiedziała jak mnie się czasem nie chce, ale najtrudniej zacząć Jak już zacznę to ani się człowiek obejrzy i już zrobione A jak mi się już bardzo trudno zebrać do roboty bo motywacji brak to organizuję spotkanie ze znajomymi i już jest power do działania bo ogród trzeba sprzątnąć przed odwiedzinami. a po spotkaniu to już pełne baterie naładowane do dalszego działania

Właśnie przeżyłam mały szok. W telewizji pokazują hodowlę ślimaków w szklarni.....na śluz dla salonów kosmetycznych...kurcze to jakiś ślimaczy raj jest
Może zamiast te nasze unicestwiać to handlować nimi trzeba
mira 08:42, 14 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Żebyś Ty wiedziała jak mnie się czasem nie chce, ale najtrudniej zacząć Jak już zacznę to ani się człowiek obejrzy i już zrobione A jak mi się już bardzo trudno zebrać do roboty bo motywacji brak to organizuję spotkanie ze znajomymi i już jest power do działania bo ogród trzeba sprzątnąć przed odwiedzinami. a po spotkaniu to już pełne baterie naładowane do dalszego działania

Właśnie przeżyłam mały szok. W telewizji pokazują hodowlę ślimaków w szklarni.....na śluz dla salonów kosmetycznych...kurcze to jakiś ślimaczy raj jest
Może zamiast te nasze unicestwiać to handlować nimi trzeba

Nie Sylwia to trz e ba ten śluz zbierać i maseczka na twarz - to jakies cenne
a jak odkryjesz skup to daj znać hehe
mira 08:43, 14 gru 2017

Danusiu nie wiesz dlaczego nie ma nowych odcinków Mai w ogrodzie?
Anusia 12:20, 14 gru 2017

Gardenarium napisał(a)

Tutaj cudowny klimat. Po prostu che się na chwilę zatrzymać i przysiąść.
eVka 14:12, 14 gru 2017

Pokazałam Twój ogród Danusiu eMowi i powiedział,że to niemożliwe i to fotoszop hehehe Cudo!!!
Gardenarium 14:41, 14 gru 2017

mira napisał(a)
Danusiu nie wiesz dlaczego nie ma nowych odcinków Mai w ogrodzie?

Mogę zapytać, szkoda bo Maja kilka dni temu wpadła do nas Pewnie montują albo coś.
Głupio pytać.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:41, 14 gru 2017

effka napisał(a)
Pokazałam Twój ogród Danusiu eMowi i powiedział,że to niemożliwe i to fotoszop hehehe Cudo!!!

Mozliwe, mozliwe, bo prawie wszyscy widzieli na własne oczy Fotoshopa nawet nie umiem obsługiwać

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:43, 14 gru 2017

Anusia napisał(a)

Tutaj cudowny klimat. Po prostu che się na chwilę zatrzymać i przysiąść.

Zakątek z ławką, przy cichej ścianie wodnej, jest moim ulubionym i tutaj spędzam czas na kawie Posiedzieć lubię, bo miło i przytulnie jest. I nie tylko kawę, obiad też mi się zdarza na kolanie tutaj zjeść, a i sąsiadka na papieroska wpada, to siadam od strony wiatru, żeby dym na mnie nie leciał

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:51, 14 gru 2017

Mira, jeszcze dodam, że zaczęłam nagrywać nowy odcinek z fajnym ogrodem. Mega nowoczesnym cztery elementy wodne w tym jeden z czterema wylewkami i wielki prostokątny staw, szklana ściana wodan, dwa lustra. Liczę że hejtu pod odcinkiem nie będzie i siem spodoba rzeźba na wodzie I wszystko inne, co tam zrobiliśmy

Kobieta-rzeźba nie wypaliła, miejscowy rzeźbiarz nie za bardzo to wykonał, więc będzie nie-kobieta, a abstrakcja jakaś.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies