Jeju jaki cudowny az sie wierzyć nie chce że taki maluch może cokolwiek zniszczyć...
Nie to co nasza psinka +35kg
Niestety nie ma świadomości że jest dość okazała i do dzisiaj próbuje przejść przez oczko w siatce leśnej w myśl zasady: " jeśli glowa sie zmieści to retsza też"
Witam, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość
Problem polega na tym że nie mam pojęcia jak zagospodarować tak dużą skarpę a w ogrodnictwie jestem zielony więc proszę o wasza pomocjakieś pomysły??
Przemek, malowałeś czymś ławkę/ławki? Przecierałeś czy coś innego? Ta tutaj ma takie ciemniejsze fragmenty, a myślałem że one u cibeie one jednakowym kolorze ... Fajny efekt
Czy taka pleśń na przerobionym oborniku może zagrozić roślinom? Mam ją w jednym miejscu i zastanawiam się czy dawać ten fragment obornika na rabaty czy nie.
Wiesz co? obawiam się, że możesz mieć rację Bardzo Ci dziękuję
Ławka to sobie chyba trochę tu postoi, bo nie ma specjalnie miejsca w tej chwili na nią. Jak przerobimy warzywnik z tunelem i skrzyniami, wtedy znajdziemy miejsce dla ławki.
Jeśli chodzi o krzesełka, to do kompletu są jeszcze leżaki z tego samego akacjowego drewna. Myślę jeszcze o stoliku - chętnie widziałabym taki. Ale na razie cieszę się z pergoli
Witam jedna z moich ostróżek ma klejące liście i pąki które nie rozkwitają a łodyga przy samym czubku jest bardzo powyginana czego to może być przyczyna?