Ewa! Ty to chyba za dużo od siebie wymagasz... Na szczęście cała jesteś...
Fakt, miasto wygląda pięknie! Choć ja ostatnio kiepsko z czasem i biegu wszystko widziałem..
Padłas? Powstań, popraw koronę i dalej zapie**laj
A ja lecę uczyć się na egzamin...
Sebek zawsze jak nie mogę zasnąć to w myślach urządzam mój dom kolejny raz. Boże ile razy ja już go przebudowałam na jawie....i rozebrałam do fundamentów.
Choć to smutne co teraz napiszę to... sam jestem ciekaw... Oby wisiał do momentu aż sama go zdejmiesz Ciekawe ile wianków zawiśnie na bramach lub furtkach Na razie z tego co zdążyłem zauważyć wiszą jeszcze u Madżenki, Nawigatorki i Gosi malkul Jeśli kogoś pominąłem to... niech się upomni
Zgadzam sie w całej rozciągłości gotowego nie zrealizowaliśmy chociaz do tej pory mi sie ten "dom z wizja " podoba, zdecydowaliśmy sie na pseudoindywidualny
Przy budowie domu wazne jest budżetowanie i stały monitoring oraz analiza cen materiałow i robocizny..... Wykańczało mnie to.... Odpuścisz jeenelement i okaże się, ze zapłacisz 30-50% drozej niz gdybyś zebrał kilka ofert... I tak na kazdym etapie. Nigdy więcej sama nie bedę budowac, kupie u dewelopera i go bedę ścigać.
Pokazuj zdjęcia na ścianie bo czekam!