Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród Cioci cz. 3 22:22, 08 gru 2015

Do góry
Smakowite te wianki
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:14, 08 gru 2015

Do góry
Katalogowo Masz świetny gust
Ogród Cioci cz. 3 21:56, 08 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Poszalałas Piękne dekoracje

Dzięki
Miejsko & sielsko 20:26, 08 gru 2015

Do góry
Ewa! Ty to chyba za dużo od siebie wymagasz... Na szczęście cała jesteś...

Fakt, miasto wygląda pięknie! Choć ja ostatnio kiepsko z czasem i biegu wszystko widziałem..
Padłas? Powstań, popraw koronę i dalej zapie**laj
A ja lecę uczyć się na egzamin...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:15, 08 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Moj znajomy nazywa to akcją: umyj okna dla Jezusa

Umyłem! Ale dla siebie, bo już światło dzienne przestało mnie odwiedzać
Coś jeszcze, coś więcej... 19:16, 08 gru 2015

Do góry
Sebek zawsze jak nie mogę zasnąć to w myślach urządzam mój dom kolejny raz. Boże ile razy ja już go przebudowałam na jawie....i rozebrałam do fundamentów.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:33, 08 gru 2015

Do góry
Milka napisał(a)
to też sobie kupiłam, za dnia
a wieczorem moje amerykanskie żarówki led na pilotawłączam i jest niesamowity efekt
rok temu w USA przed wigilią zamówiłam

Ja to chcę!!!

Przepiękne dekoracje
Coś jeszcze, coś więcej... 18:29, 08 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Byłam, widziałam....ty normalnie hurtowo je robisz, te wianki ale wcale nie znaczy że na odwal sie, przeciwnie kazdy inny, kazdy z pomysłem.....slicznie.
A po kolejnej prezentacji u ciebie tych zielonych z wianków na bramie (tradycja !) to juz postanowiłam że i ja na mojej furtce jakis jeden powiesze - z tym że ja mam wejscie i furtkę od ulicy, na normalnym osiedlu, duzo ludzi tamtędy chodzi........ale trudno - albo mi go rąbną albo nie...taki test na zmiany i uczciwość w naszym społeczeństwie....jak zostawiłam przed furtka łopate na noc to mi niestety rąbneli...ale może to byli tylko złomiarze.......a wianek... to moze da radę i powisi troche

Choć to smutne co teraz napiszę to... sam jestem ciekaw... Oby wisiał do momentu aż sama go zdejmiesz Ciekawe ile wianków zawiśnie na bramach lub furtkach Na razie z tego co zdążyłem zauważyć wiszą jeszcze u Madżenki, Nawigatorki i Gosi malkul Jeśli kogoś pominąłem to... niech się upomni
Coś jeszcze, coś więcej... 18:25, 08 gru 2015

Do góry
Milka napisał(a)

Wianki podziwiałam
Pomysł Danusi przypadł mi do gustu
Pokaz obrazy...

Pomysł Danusi świetny, choć możliwości wykorzystania tego podkładu istnieje aż za dużo I co tu wybrać?
Coś jeszcze, coś więcej... 18:24, 08 gru 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Ho,ho,ho,ho! Ale cudne wianki! Może zacznij sprzedawać masowo - będzie na dom

Aż się boję ile tych wianków musiałbym uwić Srylion
Coś jeszcze, coś więcej... 18:23, 08 gru 2015

Do góry
Kawa napisał(a)
Sebek noto życzę Ci kiedyś tego domu , żebyś nie miał lepiej jak my hihih

postępy zrobiłam - kupiłam pistolet do klejenia heh miesiąc mi zeszło

Narzędzia są, materiały pewnie też W weekend pewnie ruszysz pełną parą
Coś jeszcze, coś więcej... 18:22, 08 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Zgadzam sie w całej rozciągłości gotowego nie zrealizowaliśmy chociaz do tej pory mi sie ten "dom z wizja " podoba, zdecydowaliśmy sie na pseudoindywidualny

Przy budowie domu wazne jest budżetowanie i stały monitoring oraz analiza cen materiałow i robocizny..... Wykańczało mnie to.... Odpuścisz jeenelement i okaże się, ze zapłacisz 30-50% drozej niz gdybyś zebrał kilka ofert... I tak na kazdym etapie. Nigdy więcej sama nie bedę budowac, kupie u dewelopera i go bedę ścigać.
Pokazuj zdjęcia na ścianie bo czekam!

Uwielbiam nasz rozmowy "nie na temat"
Zdjęcie wysłane
Coś jeszcze, coś więcej... 18:21, 08 gru 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)

Dokładnie tak jest. My z siakową mamy nawet ten sam projekt domu. Ja miałam co weekend inną wizję wykończenia. My budowaliśmy na odległość, na budowę przyjeżdżaliśmy tylko w weekendy.

I pewnie nadal masz inne wizje? Na pewno wybrałaś tę najbardziej optymalną ze wszystkich
Coś jeszcze, coś więcej... 18:20, 08 gru 2015

Do góry
Zagajanka napisał(a)
a no jakoś tak się złożyło

Ogród Cioci cz. 3 18:14, 08 gru 2015

Do góry
Poszalałas Piękne dekoracje
Coś jeszcze, coś więcej... 14:09, 08 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Aktualnie na studiach robimy raport odnośnie różnic między budownictwem energooszczędnym, a tradycyjnym Także mam nadzieję, że nim postawię dom (daj Boże, by się to marzenie kiedyś spełniło!) to nie tylko będę się znać na zestawianiu dodatków we wnętrzu Choć przyznam, że kilka tygodni szukałem odpowiednich obrazów i 4 dni temu zawisły na ścianach Jednak na razie mam do nich ambiwalentny stosunek

Wianki podziwiałam
Pomysł Danusi przypadł mi do gustu
Pokaz obrazy...
Mój ogród pod górkę... 09:31, 08 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Danusiu, ja jestem osobą, która uwielbia rzeczy wyjątkowe Lubię mieć coś, czego nie da się szybko podrobić ani kupić w pierwszym lepszym sklepie A że szybko się nudzę to nie chcę powtarzać siebie, a tym bardziej całkowicie kopiować innych Np. przez ostatnie kilka wieczorów szukałem obrazów do wydrukowania i ciężko znaleźć coś, czego nie widziałem już u kogoś Dlatego nadal ramki stoją puste
Ty też tak zresztą masz Ciągle zaskakujesz i szukasz czegoś nowego

Wielki wianek? Chyba taki będzie wisiał na moich drzwiach O ile na coś nowego nie wpadnę, daję sobie jeszcze tydzień

Nie wątpię, że jeszcze wiele razy nas zaskoczysz
Muszę nadrobić, co u Ciebie
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:10, 08 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Odmachuję Naskrobałem Ci coś

mam mam
Coś jeszcze, coś więcej... 08:02, 08 gru 2015

Do góry
Sebek noto życzę Ci kiedyś tego domu , żebyś nie miał lepiej jak my hihih

postępy zrobiłam - kupiłam pistolet do klejenia heh miesiąc mi zeszło
Coś jeszcze, coś więcej... 07:05, 08 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Wg mnie niezbędnym jest przemyśleć każdy element w domu sto razy, by mieć szkielet dopasowany do siebie A potem bawić się dodatkami Ostatnio intensywnie szukając projektów domów (również w pracowniach architektonicznych) stwierdziłem, że nie wyobrażam sobie domu wziętego z katalogu... Skoro zazwyczaj jest to nasza największa w życiu inwestycja to cena projektu robionego pod siebie jest tylko kropelką w morzu wydatków... Duuużo mógłbym na ten temat pisać i zresztą mam zamiar, ale chyba nie tu Zostańmy przy świątecznym klimacie

Zgadzam sie w całej rozciągłości gotowego nie zrealizowaliśmy chociaz do tej pory mi sie ten "dom z wizja " podoba, zdecydowaliśmy sie na pseudoindywidualny

Przy budowie domu wazne jest budżetowanie i stały monitoring oraz analiza cen materiałow i robocizny..... Wykańczało mnie to.... Odpuścisz jeenelement i okaże się, ze zapłacisz 30-50% drozej niz gdybyś zebrał kilka ofert... I tak na kazdym etapie. Nigdy więcej sama nie bedę budowac, kupie u dewelopera i go bedę ścigać.
Pokazuj zdjęcia na ścianie bo czekam!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies