Trafiłaś w sedno
Wybrałem murawę, ziemie wymieszałem z kompostem. Posadziłem liliowce. 9 różnych po dwa w rzędzie.
W sobotę zrobiłem porządek w donicach. Wybrałem wszystkie cebule. Teraz się suszą. Ziemia z donic poszła na osobna stertę a żwir z dna donic jeszcze do przepłukania.
Moje hortensje z patyczków. Jedna Polar Bear druga White Snow.Tę drugą muszę jesienią przesadzić. .
Budleja ma śliczny kolor! To jakaś wysoka odmiana czy może z tych niższych???
Ja maluję co mi wyjdzie
Zaczynam od tła i bohomazów, a później zastanawiam się do czego to podobne... i dalej jakoś leci. Chociaż czasem poprawiam milion razy i farby mam trzy tony, ale ja lubię takie grube warstwy i jeszcze jak coś przebija
Ten popełniłam jako pierwszy. Wisi, ale już mnie denerwuje, bo jest taki... słaby.
Pewnie go będę poprawiać za jakiś czas
Witam, mam problem z cyprysami, zaczynają schnąć, tracą kolor, może ktoś poradzi co się dzieje i co z tym robić? Są do uratowania? Z 25szt z 5 dzieje się coś niedobrego...
Teraz na metalowej rurze.Był drewniany drąg i zabetonowany i był kilka lat i poleciał. Maż wkopał, zacementował teraz metalanowy. Bo powiedział,że już nie będzie co parę lat wymieniał drągów.Milin potrzebuje solidnej podpory.
wokół pnia sosny jest oj.sosna solidna.Tylko na początku będziesz musiał podwiązywać.Mój ma już 8-9 lat.I był 3 razy przesadzany. Rośnie w słońcu.
hortensja Kyushu
Pinky Winky
Oj tam malarka.amatorka
O to porównania schlebia.Ale ja to pikuś mały
Dziś ukończyłam 2 wcześniej zaczęte