Z pasem tu przylazłam i lac bede az dupsko spuchnie co prawda u mnie nie ma co ogladac bo kensek placu jest ale czemu sie do auta Edycie nie wpakowalas to nie wiem focha mam .... Szykuj sie za tydzien i gotowosc masz miec kazdego dnia !
Bida przeokropna, nadal ani pół kropli nie spadło. Temperatura trochę odpuściła, tylko znowu skrajnie, rano +10 było. Dwa dni deszczu toż to marzenie , ale mam świadomość, że to i tak ciągle za mało.
Trawy nie podlewam, ale na rabatki tam gdzie najbardziej roślinki umęczone trochę chlapnę wody co kilka dni, żeby całkiem nie padły. I czekam na ten deszcz eh
A wracając do perovskiej temat się rozkręcił, a ja puki co mam ciągle jeden krzak , aleeeee to ma się lada moment zmienić
Jolu, to chyba bedzie moj styl ogrodu, inne nie wypalają parkowy azalii i rodkow mam w sumie 136 sztuk, zyja wszystkie...oj, zapomnialam ze dosadzilam 9!
A tu z nasion, mix kupilam i cieszem sie kolorowa mieszanka, sam bym tak nie skomponowala i czesci nawet nie znam
I kolejne, po kilka anabelek w donicach, na jesien do ziemi pojda a wiosna wsadze znowu patyki i beda mi kwitnac
Podobne sa tym , ze sie srebrza ale troche roznia sie odcieniem. Ml ma zielen bardziej matowa w porownaniu FC , a FC to dla mnie w oliwke wpadaja jak sie mienia . Obie sa srebrzyste , ale to moje odczucie kolorystyczne