Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 16:58, 20 sie 2015

Ewa 777 milutko sie zrobilo wieczorkiem
lojalna_ 17:05, 20 sie 2015

Jazzy ) szkoda ze nie motorow ,)

Baata_m dzieki

Polinka tak klimacik sie zrobil i pyska o nic wreszcie nie rozwale ()

Iwka hehhe to Ci zboj )) lodowke odetnij zmeknie

Ewka 004 ja ja klade 5 miesiecy a potem dlugoo nic, szkoda czasu

Mala Mi eee nie wierze przy Twoim slowotoku

Deszczowymaj )))))))

Dorota 123 ) piekny cytat glebiej go czuje ))) niz tylko ogrodowo zapisalam sobie

Milka ciesze sie buzka
lojalna_ 17:16, 20 sie 2015

Mialam dzis przemiła wizyte była u mnie Lindsay z Tu ma byc ogrod z coreczka swoja droga same laski na tym ogrodowisku, w deppresje mozna popasc )

Bardzo milo bylo Edytka zrobila kilka fotek moze wrzuci bo ja oczywiscie z wrazenia nic ))))

Czas na kolejne wizyty mam nadzieje, ze sa jacych chetni, bo niestety zwiedzanie mojego ogrodu zajmuje 2 minuty tyle tych hektarow hihihihi )))))

Edutko buziaczki )))
Krys 17:39, 20 sie 2015

http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/z-milosci-do?contestGuid=87212 poprosze o glos
lindsay80 18:13, 20 sie 2015

Kochani - Jola mnie uprzedziła swoim wpisem, ale spieszę Wam powiedzieć, że spędziłam dziś bardzo miło czas na spotkaniu u Joli
Jolu było mi bardzo miło poznać Ciebie i Twoją sympatyczną rodzinę no i zobaczyć ogród - jeden z tych, którymi zachwycam się na tym portalu.

Jola jest przemiłą, ciepłą osobą, z bardzo fajnym podejściem do świata, nagadałyśmy się i gdyby nie moje obawy o to, jak spotkanie z moją córką zniesie Fidek, to zostałybyśmy jeszcze dłużej

Zanim o ogrodzie.... Jolu gratuluję Ci wspaniałego syna - ja wiem, że my tu głównie o ogrodach, ale mało jest nastolatków, dobrze wychowanych, dlatego o tym piszę. Bardzo fajny chłopak, zresztą od razu widać, że tworzycie zgraną rodzinkę

Ogród... na żywo jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach.
Przemiło jest siedzieć na tarasie i podziwiać to co stworzyła Jola w kilka miesięcy.
Muszę zdradzić, że Jola nie wszystko nam tu pokazała i to nie dlatego, że coś niedokończone tylko, że na działkach obok budowlany bałagan.
Ale jeszcze nas zaskoczy fotkami kilku miejsc.

Zawsze były fotki okiem Ogrodniczki, to teraz kilka okiem gościa:

lindsay80 18:18, 20 sie 2015

Jola - ogarnę trochę mój kawałek ziemi i zapraszam do siebie
lojalna_ 18:23, 20 sie 2015

Edytko ale fajne fotki )) dzieki wielkie za takie komplementa az mi glupio ) mlody to sie uczy jak mu powiem, ze na ogrodowisku go chwala )) ja czuje niedosyc tego spotakania wiec zapraszam czesciej ))

Jescze barkuje fotki coreczki z Fidkiem

lindsay80 18:32, 20 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Edytko ale fajne fotki )) dzieki wielkie za takie komplementa az mi glupio ) )) ja czuje niedosyc tego spotakania wiec zapraszam czesciej ))

Jeszcze barkuje fotki coreczki z Fidkiem

Jola, całą resztę zdjęć wyślę Ci zaraz na maila, może coś tam jeszcze wybierzesz

Żadne komplementa, tylko sama prawda, za to Ty z tymi laskami pojechałaś

Na pewno Cię jeszcze kiedyś nawiedzę, tylko trochę odczekamy, żeby Fidek doszedł do siebie, albo niech się przedszkole znowu zacznie

Kuba 18:34, 20 sie 2015

Jolu i Edyto dziękuję za te zdjęcia, rzeczywiście inne ujęcia znanych miejsc, jeszcze raz utwierdzilam się w przekonaniu że Jola ma ogrod cudny, gratulacje
lojalna_ 18:34, 20 sie 2015

Zeby wszystkich uspokoic , zycie psa nie było w zadnym niebezpieczenstwie Milenka; modelka, menazerka, kierowniczka i treserka w jednym czuwala nad jego forma doskonale ))))