Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 13:34, 28 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Dobrze ze ludzie choc nie udaja ze takich rzeczy nie ma.inaczej nic sie nie zmieni nigdy.w naszej rodzinie nikomu poza nami by opowiadanie takich histori przez usta nie przeszlo...

moja teściowa jest niewierząca więc oporów żadnych nie ma przed tego typu opowieściami, a wręcz przeciwnie, z kolei u rodziców temat był tak głośny, że nawet w internecie się pojawił jakiś wpis, który jednak zniknął tak szybko jak się pojawił, ponoć, żeby nie niszczyć dobrego wizerunku Kościoła, no ale mleko się już rozlało i wieść szybko poszła w świat
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 13:19, 28 gru 2015

Do góry
a ja się nasłuchałam opowieści o księżach i u jednych i drugich rodziców
U teściów w mieście gosposia księdzu bliźniaki urodziła, a u moich w pobliskim miasteczku taka była impreza na plebanii, że aż się palić zaczęła, a z okien skakały półnagie anioły
Typografia ogrodu 13:10, 28 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Poczytałam sobie o czym ta książka, choć po autorze można się już było domyśleć
A to szybciutko ten test, jak złapiesz bakcyla to jeszcze możecie w tym roku na ferie wyskoczyć. Koniecznie napisz potem o swoich wrażeniach!
My właśnie jeden tydzień ferii mamy już na narty zaklepany, w tym roku duża ekipa z dziećmi, z których część będzie pobierać pierwsze nauki, nasza córka zaczęła naukę z ubiegłym roku i liczę na to, że w tym będzie już swobodnie śmigać, bo kilku godzinach z instruktorem, dla przypomnienia.

Moje jeszcze za male na narty podobno od 4 roku zycia stawy sa na taki wysilek gotowe.poza tym rodzice musza sie nauczyc.nawet mielismy razezerwowany Karpacz choc bez mysli o nartach ale zrezygnowalismy bo sniegu brak.i juz raczej sie nie wybierzemy bo plany juz na wiosne i z ogrodem i z malowaniem i gipsowaniem domu spore.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 12:00, 28 gru 2015

Do góry
a u mnie Sylwester, a 5.01 Kolęda więc jeszcze kilka dni postoją świąteczne dekoracje.
Typografia ogrodu 11:57, 28 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Teraz na tapecie Wilki Wajraka. A narty na naszej poznanskiej Malcie na stoku-to taki test ma byc czy to dla mnie-pojutrze.a najwiekszym naszym prezentem stol i krzesla byly

Poczytałam sobie o czym ta książka, choć po autorze można się już było domyśleć
A to szybciutko ten test, jak złapiesz bakcyla to jeszcze możecie w tym roku na ferie wyskoczyć. Koniecznie napisz potem o swoich wrażeniach!
My właśnie jeden tydzień ferii mamy już na narty zaklepany, w tym roku duża ekipa z dziećmi, z których część będzie pobierać pierwsze nauki, nasza córka zaczęła naukę z ubiegłym roku i liczę na to, że w tym będzie już swobodnie śmigać, bo kilku godzinach z instruktorem, dla przypomnienia.
Ogród tworzony z pasją 11:38, 28 gru 2015

Do góry
Spóźnione gratki na 500!
A jak poszło głosowanie, pisałeś coś, bo w święta nie zaglądałam i nic nie wiem?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:22, 28 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Ale jeszcze kilka miłych dni w tym tygodniu będzie!
Mikołaj trafił z prezentami? Czytałam, że ulubione perfumy, więc pewnie tak

Aaa to prawda jeszcze trochę miłych chwil (jak to fajnie nazwałaś) czeka nas w tym roku ... chociaż głowę mam zaprzątnięta trochę czymś innym ... mam już umówione kolejne wizyty lekarskie na dziś i jutro ... cały czas szukam trafnej diagnozy ...

Prezent trafiony ... perfumy moje ulubione a herbatki z życzeniami ... słodkie

Chociaż i tak najlepszym prezentem to byłby remont sypialni Ciekawe kiedy eMa natchnie?

Buziaki Edytko

PS Ja przez 3 dni jeszcze w pracy ... a Ty?
Typografia ogrodu 10:37, 28 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Myślę, że jazda na nartach Cię wkręci, byle tylko śnieg był! Już myśleliście, gdzie się wybierzecie?
A jakie tytuły książkowe?

Teraz na tapecie Wilki Wajraka. A narty na naszej poznanskiej Malcie na stoku-to taki test ma byc czy to dla mnie-pojutrze.a najwiekszym naszym prezentem stol i krzesla byly
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:29, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Dziękuję wszystkim za życzenia

Błogi okres lenistwa właśnie mija ... wszystko co dobre szybko się kończy ... jutro czas wracać do pracy

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Ale jeszcze kilka miłych dni w tym tygodniu będzie!
Mikołaj trafił z prezentami? Czytałam, że ulubione perfumy, więc pewnie tak
Typografia ogrodu 10:27, 28 gru 2015

Do góry
Myślę, że jazda na nartach Cię wkręci, byle tylko śnieg był! Już myśleliście, gdzie się wybierzecie?
A jakie tytuły książkowe?
Typografia ogrodu 23:31, 27 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
To się cieszę, że mieliście miły czas.
Zrobiłam i moczkę i makówki - wszystkim smakowało i obyło się bez nalewki
wiecej dla Ciebie.to super
Typografia ogrodu 23:23, 27 gru 2015

Do góry
To się cieszę, że mieliście miły czas.
Zrobiłam i moczkę i makówki - wszystkim smakowało i obyło się bez nalewki
Typografia ogrodu 22:19, 27 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Asiu, stół miałaś cudnie przystrojony! Stroik z amarylisem, serwetki z ostrokrzewem i gwiazdkami, zresztą wszystko, każda jedna rzecz mnie powaliła!
Święta chyba u Was były bardzo udane.
a dziekuje choc fotki robilam gdy kilka szczegolow jeszcze bylo niedporacowanych amerylis obecnie kwitnie czterema kwiatami i ciagle jest w pozycji lezacej- tylko dolewam mu wode strzykawka moja przyjaciolka wczoraj dopiero po dluzszym siedzeniu przy stole zapytała: o matko to jest zywe?

Swieta udane wszyscy dotarli i chyba wszyscy wyjechali zadowoleni.my tez a i nawet moja ponad 93 letnia babcia (konserwatystka rzecz jasna) zachwycala sie swiecznikami tymi duzymi, nie wiedzac nawet ze to tylko beton
A jak Twoja moczka? Nalewki byly potrzebne?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:53, 27 gru 2015

Do góry
Bardzo podobają mi się ozdoby w Twoim pokoju i sam pokój.
Choinka u siostry przepiękna, więcej ozdób wcale nie potrzeba. Dom zapowiada się wspaniale!
Typografia ogrodu 21:49, 27 gru 2015

Do góry
Asiu, stół miałaś cudnie przystrojony! Stroik z amarylisem, serwetki z ostrokrzewem i gwiazdkami, zresztą wszystko, każda jedna rzecz mnie powaliła!
Święta chyba u Was były bardzo udane.
Tu ma być ogród :) 21:36, 27 gru 2015

Do góry
Dziękuję Kochani za życzenia tutaj i sms'ki
Święta, święta i po świętach, ale jeszcze cały tydzień spędzimy sobie w Trójkę w domku i już się na niego bardzo cieszę!
Tu ma być ogród :) 14:15, 24 gru 2015

Do góry
Wesołych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich zaglądających i podglądających!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:20, 23 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ozdoby masz śliczne Reniu i choinka pięknie ubrana!

Dziękuję bardzo Edytko
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:09, 23 gru 2015

Do góry
ozdoby masz śliczne Reniu i choinka pięknie ubrana!
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 00:29, 23 gru 2015

Do góry
super, że napisałaś i widzę, że wrażenia z pierwszego dnia jak najbardziej pozytywne, oby tak dalej!
Uściski
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies