Asiu ja ten fragment domu ze schodami uwielbiam, ale patrząc z innej strony jak będą schody to pokaże, może w nadchodzącym roku

Dom troszkę zmieni styl w głównej części dość sporej ponad 70m^2, ale na szczęście dużo zmieniać nie trzeba bo niestety większość rzeczy trzeba robić na zamówienie, więc sporo brakuje, reszta domu w miarę wykończona... kino domowe z gabinetem w piwnicy chyba w następnej dziesięciolatce

Farby bardzo polecam, użytkuje u siebie i u siostry od 3 lat i sprawują się rewelacyjnie. Jeżeli chodzi o jakość w stosunku do ceny to gotowe szeroko dostępne farby mogą się schować.
Dobrze się zmywają po łapkach i innych dziecięcych zabrudzeniach, ale po kilku szorowaniach troszkę się błyszczy jednak jak słońce nie świeci na taką ścianę to nic nie widać, na gąbce nie zostaje farba
Edyto bardzo mi miło

Po dowieszeniu ozdób choinka wygląda na żywo bardzo dobrze tylko jakoś na zdjęciach wygląda mi bidnie
Dom... chciałbym w końcu przynajmniej usiąść na docelowych 'stołkach' ale jest nadzieja, że w nowym roku reszta ruszy z kopyta.