Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Gardenarium 21:12, 27 gru 2015

Choinki teraz podziwiam

Instagram Ogrodowiska
Lukasz2013 21:18, 27 gru 2015

Choinka super
Luki 21:22, 27 gru 2015

Sebek siostra siedzi na belce(konieczny element konstrukcyjny) która wychodzi z antresoli. Widać na jednym zdjęciu frgment balkonu antresoli, na którym docelowo będzie niska biblioteczka i szezlong... kiedyś Będzie tam balustrada, ale że jest jej 20 metrów to też jeszcze czeka w kolejce.

Olu tikurilla paleta Symphony linijki 488, 489 ale literek nie pamiętam. Uwaga na 489 bo pod pewnym kontem padania światła jest to szary błękit na pewno będziesz wiedziała o co chodzi, niestety nie wiedziałem wtedy, że do niektórych szarości poza czarnym dodaje się niebieskiego pigmentu

Asiu miło mi

Danusiu dawno u mnie nie byłaś, więc dziękuje za odwiedziny
leon60 21:33, 27 gru 2015

dzięki bardzo
nawigatorka 21:47, 27 gru 2015

Tez mam podciagi ale je lubie.taka cena pustki nad salonem.
super choinka i ozdob w sam raz.ja mam za duzo wiec wiem co mowie
I dom zapowiada sie ciekawie bardzo
nawigatorka 21:47, 27 gru 2015

A i tez tej marki wlasnie farbe wybieram tylko biala rzecz jasna
lindsay80 21:53, 27 gru 2015

Bardzo podobają mi się ozdoby w Twoim pokoju i sam pokój.
Choinka u siostry przepiękna, więcej ozdób wcale nie potrzeba. Dom zapowiada się wspaniale!
Luki 23:05, 27 gru 2015

Asiu ja ten fragment domu ze schodami uwielbiam, ale patrząc z innej strony jak będą schody to pokaże, może w nadchodzącym roku
Dom troszkę zmieni styl w głównej części dość sporej ponad 70m^2, ale na szczęście dużo zmieniać nie trzeba bo niestety większość rzeczy trzeba robić na zamówienie, więc sporo brakuje, reszta domu w miarę wykończona... kino domowe z gabinetem w piwnicy chyba w następnej dziesięciolatce
Farby bardzo polecam, użytkuje u siebie i u siostry od 3 lat i sprawują się rewelacyjnie. Jeżeli chodzi o jakość w stosunku do ceny to gotowe szeroko dostępne farby mogą się schować.
Dobrze się zmywają po łapkach i innych dziecięcych zabrudzeniach, ale po kilku szorowaniach troszkę się błyszczy jednak jak słońce nie świeci na taką ścianę to nic nie widać, na gąbce nie zostaje farba

Edyto bardzo mi miło Po dowieszeniu ozdób choinka wygląda na żywo bardzo dobrze tylko jakoś na zdjęciach wygląda mi bidnie
Dom... chciałbym w końcu przynajmniej usiąść na docelowych 'stołkach' ale jest nadzieja, że w nowym roku reszta ruszy z kopyta.
inag 23:14, 27 gru 2015

Bożeszszsz jaka cudowna!!!
nawigatorka 23:15, 27 gru 2015

Moja obecna farba ma cztery lata ale mocno doswiadczana jest moze z ta bedzie lepiej.ale i tak nie zdecyduje sie na te za 270zl 10l bo to przesada jak dla mnie.wezme chyba pure white.masz moze jakies doswiadczenie z nia?