Mogłabym godzinami oglądać zdjęcia Twojego ogrodu
Każde jest piękne, dopracowane, super wykadrowane
Zimozielony ogród ślicznie prezentuje się na zdjęciach nawet zimą i te dodatki gustowne Też marzą mi się już jakieś kwitnące przed domem - zafiksowałam się na różowe stokrotki ... tylko donic jeszcze nie kupiłam ...
Marzą mi się z Polnixu Fiberglass Myślisz, że to dobry wybór?
Cóż mogę powiedzieć? Jak dla mnie ta rabata jest piękna Są zimozielone, ale jest też zwiewnie dzięki ML i cuuuudne zestawienie kolorystyczne
Tylko dla Artemis musiałabyś znaleźć inne miejsce
A jaka byłaby odległość od rosnącego już bukszpanu do obwódki?
Ja w ubiegłym roku na gieldzie kupulam bratki 18 lutego.stokrotki tez byly choc jesli dobrze pamietam to mniej.teraz wybieram sie 16 i nie mam zamiaru wracać z pustymi rekami
Toszko
Wreszcie jestem w domu, ogarnęłam dom i rodzinę, i znalazłam takie zdjęcie moich smaragdów? (ciężko było bo prawdę mówiąc nie robiłam zdjęć samym tujom
I za chwilę wrzucę dzisiejsze zdjęcia)
Chyba łatwiej napisac, ktorych nie mam mam carex bronze form, sesleria jesienna, rozplenice , stipy, kostrzewy sine, miskanty (w plecach), proso (po bojach róz) i carex morrowi variegata
Ta roza pieknie wygląda z ciepły, bladym rożem, np z Princess Alexandra of Kent, Boscobell ale także ze zwykłymi bladawcami. Mieszaj bez obaw z baldym rózem Mam z nia posadzone inne o odcieniu malinowym np Ascot, red Eden, Astrid Grafin von Hagenberg do tego brązowe trawy (carex comans bronze form, buchanani), żurawki bordowe np Georgia Peach i git Nie boj sie takiego miksu kolorow.
Natomaist nie odważyłabym sie odawać zimnych fioletów i purpur.
Nie obawiaj sie red Leonardo nie jest taki do końca czerowny, wg mnie to malina,
Na razie sie ochłodziło, w większość miejsc spadł snieg lub deszcz. Przy tej temperaturze nie pryskać , bo średnia dobowa nie osiąga min 5 stopni.
Jak nie opryskasz też nic sie nie stanie jesli będzie dobra pogoda (ciepło, bezdeszczową i bezwietrznie ) to opryskam, jak nie to tego nei zrobie. I jakoś stresu nie będę miała z tego powodu
Kuba , Siakowa, Popcarol , Basikullum - krokus sie zatrzymał w rozkiwcie, zimno, brrr, tylko +6