A i dobrze godosz... polać trza... Nie mówiąc już o korzyściach dla kieszeni... To będziem czekać jakichś fotencji obrazujących twórczy proces wątpliwości
Ozzi, przeanalizowałam wszystko na spokojnie i raczej chyba nie chcę tylu roślin. I dodawać dodatkowego koloru (niebieskawego) też nie chcę.
Wydaje mi się, ze citronelka przez ten swój kolorek tak "robi" tę rabatę wespół z limkami, że nie ma potrzeby dodawać innych roślin. Lepsze jest wrogiem dobrego
U Daniusi wypatrzyłam trawkę:
Molinia caerulea - trzęślica modra (ta cieniutka, wysoka, po lewej)
Dzięki Tess werbena tak naprawdę pięknie wygląda w dużym skupieniu, u Szmitów jest tak piękna, że przyprawia o zawrót głowy, jak oglądałaś fotki ze spotkania to na pewno ją zauważyłaś
Ev, o czym Wy mówicie? Ja nie widzę prodżektu!
Czy to ten na 72?
Tereńka Na głosowaniu nie byłaś?...
Tak, tak Kulisto-falista koncepcja Madżenki została wprowadzona w czyn Rabatki już są.. teraz będziem siać... nie orać
Ech, jak mnie coś trafia, że ni mogłam być z Wami, w tych cudnych ogrodach...
Najbardziej chciałam zobaczyć ogród Greglis, po tej rewolucji angielskiej.
Piękna ta werbena Na drugim planie widać pannę-dziewannę
Werbenę tak naprawdę po raz pierwszy w życiu dostrzegłam na tegorocznej Zieleni. Była wkomponowana w tę piękną długą (naturalistyczną?) rabatę na stoisku u Szmitów.
Cudnie wyglądała...
Moje są grube na górze nie wiele cieńsze dołem.Chcę się raczej zamaskować jak się da,nie uwidaczniać.
Pozostawiając na boku powyższe stwierdzenie (aż mnie ręce świerzbią, by Ci za takie durnoty wygarnąć) - leginsy odradzam. Jeśli w nich nie chodzisz - a tak rozumiem - będziesz się źle czuć, bo będziesz cały czas myślała, że źle wyglądasz.
Normalnie dżinsy załóż, u Aniu w dżinsach wyglądałaś super
I żadnych balerinek. W balerinkach dobrze wyglądają tylko młode szczupłe dziewczyny i nasza Irenka (buziol, Irenko
Wiem, że masa dziewczyn je nosi, ale skoro wolą być modne niż dobrze wyglądać - ich wybór.
Oj, dostanie mi się od Irenki
To i mnie bo ja się zgadzam z twoim spojrzeniem.Oczywiście,że baleriny dla szczupłej kosteczki
Leginsy dla wszystkich bo można jak Irenka mówi zakryć co gorsze dłuższą tuniką,ale tunika też fajnie gdyby była ładnie wycięta.Już mi się nie chce pisać jak )))))))))Słusznie Teresko zauważyłaś podstawa dobrze się w nich czuć.Ja nie chodzę w leginsach bo i nie skompletowałam sobie odpowiedniej góry.
Natomiast ja muszę sobie w końcu kupić wycieruchy wyszczuplające
Uwielbiam kałbojki nic na to nie poradzę jeśli idzie o buty.Oficerki też kocham,ale,ale ...))))))
Moje są grube na górze nie wiele cieńsze dołem.Chcę się raczej zamaskować jak się da,nie uwidaczniać.
Pozostawiając na boku powyższe stwierdzenie (aż mnie ręce świerzbią, by Ci za takie durnoty wygarnąć) - leginsy odradzam. Jeśli w nich nie chodzisz - a tak rozumiem - będziesz się źle czuć, bo będziesz cały czas myślała, że źle wyglądasz.
Normalnie dżinsy załóż, u Aniu w dżinsach wyglądałaś super
I żadnych balerinek. W balerinkach dobrze wyglądają tylko młode szczupłe dziewczyny i nasza Irenka (buziol, Irenko
Wiem, że masa dziewczyn je nosi, ale skoro wolą być modne niż dobrze wyglądać - ich wybór.