Bogdzia
18:37, 31 sie 2012

Dzięki Reniu.Pozdrawiam.
Drozdy ...jak malowane!
A Twoje Rh już czekają na maj i Maję! Na nowych miejscach! Będzie cudownie!
Słonecznego życzę,bo u mnie pada deszcz. Ale się cieszę z tego,......podlewania nie będzie.Ale na grzyby jest nadzieja....
Dzień dobry Bożenko
Pięknie fotografujesz przyrodę - te drozdy wymiatają
Drozdy super!! Kupiłam sobie nowego Cunningham's White, może tego nie zabiję... tamten przenawożony niestety nie przeżył
pozdrawiam!!
Bożenko,wysyłam do Ciebie deszcz,żeby nie trzeba było podlewać nowo posadzonych,
a pozy okazji buziaczki.
Bożenko, a ja wczoraj po nocy podlewałam, wstałam a tu leje na całego!!! nadaremny trud; dobrze czułaś zmianę pogody...miłego dnia! lubię też popatrzeć jak deszcz pada, taka chwila bez pośpiechu
Każdy ma swoje ulubione kolory; ja preferuję niebieski... co nie znaczy, że inne barwy nie, co zresztą po moich fotkach kwiatów widać
Tak się jakoś składa, że cykl rozwojowy od zółtego się zaczyna i na żółtym kończy. Potem biel, którą znienawidzić można, gdy zima długa i śnieżna
Bozenko, ciagle do dziewanny wracam
Bożenko,wszystko u Ciebie piękne.I wiersz o dziewannie i drozdy! Strasznie mi głupio,że jeszcze nasionek do Ciebie nie wysłałam.Mam już uszykowane,w poniedziałek na pewno wstąpię na pocztęPozdrawiam Cię!
U mnie cały dzień "kapuśniaczek", ale zawsze podleje roślinki, po wczorajszym upale to dobrze, pozdrawiam Bogdziu
PO żółtym i czerwonym stoi w kolejce niebieski.... to tak a pro po wpisu Basi![]()
![]()
Lubię wszystkie kolory.... ale jakbym miałą ustawiać w kolejce to czerwony, żółty, niebieski, ... różowy chyba na końcu.... a przed różem biały.. ale patrząc na moje nasadzenia.... to są wszystkie kolory i to mi się podoba najbardziejI dlatego podoba mi sie u Ciebie.. bo jest też kolorowo