noooo awatar mniodzio 'zwykła' trawa trawnikowa niezwykła jak oglądam taki ogród jak Twój gdzie tyle się dzieje, gdzie tyle pięknych i różnorodnych roślin ŻAŁUJĘ, że mam taki mały kawałek ziemi... przebąkiwałam ostatnio M że nasza dzialka taka mała, popatrzył na mnie spolitowaniem i powiedział akiedy ty byś to ogarneła? i ma rację... niestety...
o matko kolejowa wygląda bosko, wcale nie wygląda jak na 'podwójnym gazie" hihihihi wygląda obłędnie co do koloru, daj begonie one zawsze ładnie wyglądają. Nowe kreacje zimozielonych urocze,, uwielbiam takie przystrojone w koronki i fajbanki
za deszcz dziękuję, ale rozumiem Cię doskonale... teraz wyglada słońce, ale w piatek w nocy deszcz i burza jaka przeszła u mnie połamała mi troche tulipanów...
Ania napisałam w wątku ze spotkania u Szmitów, że dzięki Danusiowej focie skojarzyłam, że widziałam Cię ostatnio w ogrodniczym w Konarzycach pytałaś Pana Andrzeja o cenę żurawek citronelek. Jak zobaczyłam to zdjecie to dłuuugo zastanawiałam się gdzie ja tę osobe widziałam
Dzieki Sebek, jeszcze musze ja dopiescic Lizaki sa superowe, i tez je kocham miloscia wielka
Praca jest dobra na wszystko Nareszcie moge patrzec na front, bo sie we mnie kilka lat gotowalo Jeszcze przed czasami Ogrodowiska mialam nerwa Dzieki. Stresowac sie juz az tak nie bede, ale ciag dalszy zmian nastapi wkrotce. Mydlana tylko zostawiam sobie na jesien lub przyszly rok Ale koncepcja jest
Julita, idz w ogrod, nie wahaj siem Dzieki za zylete, troche jej jeszcze brakuje, ale to kwestia tygodnia-dwoch jak bedzie juz na gotowo Milego tygodnia - my poniedzialek i wtorek A Ty?
Karolina, jeszcze ja ciunke poszerze, bo zonowi niewygodnie kolo zywoplocika kosic No wzielam sie ostro, zon troche pomogl Dzieki
Dziekuje Anulka, no nie ukrywam, ze wreszcie moge spokojnie patrzec na ogrod A bedzie jeszcze lepiej
Niom Swierki kupilam w malej szkolce. Wybieral Zon Potem pojechalismy do mojej ulubionej szkolki w W-wie i doszlam do wniosku, ze wybor byl super, bo w tej "markowej" szkolce byly mniejsze, rzadkie, ogolnie srednioladne, za to z piekna cena
Dzieki
miałam dalej wklejic fotki wieczorem, ale nie udało się... zajęta byłam w pracy potem w kuchni bo dzisiaj mamy dżampreze
szybciutko różowa rabata z przedwczoraj
Zbysiu ogród z lustrem to moja inspiracja od momentu gdy powstał Gosia kląć nie kleam ale miałam pęcherze na wewętrznej części dłoni od sadzarki, już disiaj patrze na ogród pod kątem gdzie da się dosadzić cebul na jesieni... Aniu-asc dzięki, ale do holandi to mi potrzeba więcej przestrzeni i cebul, ale nie powiem żeby nie robiły wrażenia Irenko, Ewchen, Beatko, Aga, Magda dziękuję chcialoby sie by one tak kwitły i kwitły, a żółte już zaczynają przekwitać Marzenko obawiam się że po Holandi już malo co jest wstanie zmusic Cię do kolan Kasiu nazwy nie pamiętam, ale poszukam w wolnej chwili
No właśnie ! Zawsze można jeszcze rośliny w donicach sadzić. Tak jak robi to Danusia. Więc jeśli uznasz , jak obawiają się inni, że jest "łyso", to sobie donic nastawiasz.