Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Lecę w kulki... 20:54, 12 maj 2013

Do góry
phiiiii NUDA piękne foty, wrażliwa Ania, piękne widoki....nuuuuuda
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:49, 12 maj 2013

Do góry
noooo awatar mniodzio 'zwykła' trawa trawnikowa niezwykła jak oglądam taki ogród jak Twój gdzie tyle się dzieje, gdzie tyle pięknych i różnorodnych roślin ŻAŁUJĘ, że mam taki mały kawałek ziemi... przebąkiwałam ostatnio M że nasza dzialka taka mała, popatrzył na mnie spolitowaniem i powiedział akiedy ty byś to ogarneła? i ma rację... niestety...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:37, 12 maj 2013

Do góry
o matko kolejowa wygląda bosko, wcale nie wygląda jak na 'podwójnym gazie" hihihihi wygląda obłędnie co do koloru, daj begonie one zawsze ładnie wyglądają. Nowe kreacje zimozielonych urocze,, uwielbiam takie przystrojone w koronki i fajbanki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:43, 12 maj 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
[img

Cudne. Kocham taki kształt tulipanów. Najlepsze w pączkach
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:02, 12 maj 2013

Do góry
za deszcz dziękuję, ale rozumiem Cię doskonale... teraz wyglada słońce, ale w piatek w nocy deszcz i burza jaka przeszła u mnie połamała mi troche tulipanów...
Ogród na górce 14:52, 12 maj 2013

Do góry
Ania napisałam w wątku ze spotkania u Szmitów, że dzięki Danusiowej focie skojarzyłam, że widziałam Cię ostatnio w ogrodniczym w Konarzycach pytałaś Pana Andrzeja o cenę żurawek citronelek. Jak zobaczyłam to zdjecie to dłuuugo zastanawiałam się gdzie ja tę osobe widziałam
Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013 14:47, 12 maj 2013

Do góry
bardzo fajne spotkanie i chyba wcale ludzi nie było poza Wami Jeszcze raz żałuję, że być nie mogłam
Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 11 maja 2013 14:46, 12 maj 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Proszę bardzo Aniu, mam i Was także

ale numer dzięki temu zdjęciu wiem, że Aniu widziałam Cię ostatnio w ogrodniczym w Konarzycach pytałaś po ile żurawki citronelle
Boćkowe perypetie ogrodkowe 09:22, 11 maj 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale ślicznie teraz ta rabata wygląda Kocham te Twoje lizaki - swoje zresztą tyż

Dzieki Sebek, jeszcze musze ja dopiescic Lizaki sa superowe, i tez je kocham miloscia wielka

ana_art napisał(a)
No Kasiula ja słyszałam że na kaca najlepsza praca, ale że na stres... Widać żeś mocno zestresowana była i dobrze to zrobiło TWojej rabacie Mniodzio. Stresuj się dalej

Praca jest dobra na wszystko Nareszcie moge patrzec na front, bo sie we mnie kilka lat gotowalo Jeszcze przed czasami Ogrodowiska mialam nerwa Dzieki. Stresowac sie juz az tak nie bede, ale ciag dalszy zmian nastapi wkrotce. Mydlana tylko zostawiam sobie na jesien lub przyszly rok Ale koncepcja jest

JulkAd napisał(a)
Kasiu, że też ja jeszcze nie mogiem tak w ogród iść...ale u Ciebie rabatka to wręcz...żyleta...mucha nie siada...miłego jutra

Julita, idz w ogrod, nie wahaj siem Dzieki za zylete, troche jej jeszcze brakuje, ale to kwestia tygodnia-dwoch jak bedzie juz na gotowo Milego tygodnia - my poniedzialek i wtorek A Ty?

popcarol napisał(a)
MAriken ma śliczne falbanki A rabata znowu poszerzona... chylę czoła, tyle pracy w jedno popołudnie??? chyba tydzień bym to robiła
pozdrawiam!!

Karolina, jeszcze ja ciunke poszerze, bo zonowi niewygodnie kolo zywoplocika kosic No wzielam sie ostro, zon troche pomogl Dzieki

anula_wn napisał(a)
Bociek, poszalałaś ! pięknie wyszło miło się patrzy na wypielęgnowany ogród

Dziekuje Anulka, no nie ukrywam, ze wreszcie moge spokojnie patrzec na ogrod A bedzie jeszcze lepiej

Evchen napisał(a)
Ale poszalałaś i to w jakim tempie! Matura jest mocno mobilizująca Świerki w każdym zestawieniu wyglądają dobrze - a Twoje super wypasione

Niom Swierki kupilam w malej szkolce. Wybieral Zon Potem pojechalismy do mojej ulubionej szkolki w W-wie i doszlam do wniosku, ze wybor byl super, bo w tej "markowej" szkolce byly mniejsze, rzadkie, ogolnie srednioladne, za to z piekna cena
Dzieki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:24, 11 maj 2013

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:22, 11 maj 2013

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:20, 11 maj 2013

Do góry
miałam dalej wklejic fotki wieczorem, ale nie udało się... zajęta byłam w pracy potem w kuchni bo dzisiaj mamy dżampreze
szybciutko różowa rabata z przedwczoraj

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:07, 11 maj 2013

Do góry
Zbysiu ogród z lustrem to moja inspiracja od momentu gdy powstał
Gosia kląć nie kleam ale miałam pęcherze na wewętrznej części dłoni od sadzarki, już disiaj patrze na ogród pod kątem gdzie da się dosadzić cebul na jesieni...
Aniu-asc dzięki, ale do holandi to mi potrzeba więcej przestrzeni i cebul, ale nie powiem żeby nie robiły wrażenia
Irenko, Ewchen, Beatko, Aga, Magda dziękuję chcialoby sie by one tak kwitły i kwitły, a żółte już zaczynają przekwitać
Marzenko obawiam się że po Holandi już malo co jest wstanie zmusic Cię do kolan
Kasiu nazwy nie pamiętam, ale poszukam w wolnej chwili
Ogród Tosi 22:03, 10 maj 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
szkoda tej prawej strony.... ale przypuszczam, że musisz ją zostawić na parkowanie, jak u mnie... jesli nie to nie rezygnuj, zobaczysz że w bliskiej przyszlości stwierdzisz ze tam strasznie łyso...a i gdybym miała doradzic to jeśli musisz brukować to zostaw chociaż te drzewa, pół metra cię nie zbawi.

No właśnie ! Zawsze można jeszcze rośliny w donicach sadzić. Tak jak robi to Danusia. Więc jeśli uznasz , jak obawiają się inni, że jest "łyso", to sobie donic nastawiasz.
Ogród niby nowoczesny ale... 21:29, 10 maj 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Magda jak lałaś tym durspanem? z konewki, z rospryskiwacza, po ziemie po roślinach? aaaach nie mam czasu a tu nagli opryskiwać

Ana lałam z konewki...na razie po trawie ale pod roślinkami też poleję...
Trochę się nanosiliśmy ale trza te robale pogonić
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:57, 10 maj 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenka a odnosnie tulipó to te kolory pmieszane zamawiałaś? bo ja jestem pewna ze czerwonych nie zamawiałam ani żółto-pomarańczowych a takie mam...

Dostałam . Nie zamawiałam.... Ale tak jest zawsze, nawet kupowane w sklepie mają niespodzianki w innym kolorze
Ogród Tosi 15:44, 10 maj 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
szkoda tej prawej strony.... ale przypuszczam, że musisz ją zostawić na parkowanie, jak u mnie... jesli nie to nie rezygnuj, zobaczysz że w bliskiej przyszlości stwierdzisz ze tam strasznie łyso...a i gdybym miała doradzic to jeśli musisz brukować to zostaw chociaż te drzewa, pół metra cię nie zbawi.

Ja już stwierdziłam, że jest łyso myślę o doniczkach.
Zobaczymy jak będzie w praktyce.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:10, 10 maj 2013

Do góry
reszta wieczorkiem bo teraz muszę popracować
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:06, 10 maj 2013

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:01, 10 maj 2013

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies