Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Mala_Mi 22:10, 10 maj 2013

Sztres dobrze się przekłada na wygląda rabaty..... wiec Bociuś.. kolejny egzamin i kolejna rewolucja w ogrodzie
Kasiek 23:29, 10 maj 2013

Bocku ,przytargalam Ci slimaki ,kcesz Z paczka z komarami sie nie fatyguj,pusc je z adresem w ryjku,pewnie same trafia
bociek 09:22, 11 maj 2013

Sebek napisał(a)
Ale ślicznie teraz ta rabata wygląda Kocham te Twoje lizaki - swoje zresztą tyż

Dzieki Sebek, jeszcze musze ja dopiescic Lizaki sa superowe, i tez je kocham miloscia wielka

ana_art napisał(a)
No Kasiula ja słyszałam że na kaca najlepsza praca, ale że na stres... Widać żeś mocno zestresowana była i dobrze to zrobiło TWojej rabacie Mniodzio. Stresuj się dalej

Praca jest dobra na wszystko Nareszcie moge patrzec na front, bo sie we mnie kilka lat gotowalo Jeszcze przed czasami Ogrodowiska mialam nerwa Dzieki. Stresowac sie juz az tak nie bede, ale ciag dalszy zmian nastapi wkrotce. Mydlana tylko zostawiam sobie na jesien lub przyszly rok Ale koncepcja jest

JulkAd napisał(a)
Kasiu, że też ja jeszcze nie mogiem tak w ogród iść...ale u Ciebie rabatka to wręcz...żyleta...mucha nie siada...miłego jutra

Julita, idz w ogrod, nie wahaj siem Dzieki za zylete, troche jej jeszcze brakuje, ale to kwestia tygodnia-dwoch jak bedzie juz na gotowo Milego tygodnia - my poniedzialek i wtorek A Ty?

popcarol napisał(a)
MAriken ma śliczne falbanki A rabata znowu poszerzona... chylę czoła, tyle pracy w jedno popołudnie??? chyba tydzień bym to robiła
pozdrawiam!!

Karolina, jeszcze ja ciunke poszerze, bo zonowi niewygodnie kolo zywoplocika kosic No wzielam sie ostro, zon troche pomogl Dzieki

anula_wn napisał(a)
Bociek, poszalałaś ! pięknie wyszło miło się patrzy na wypielęgnowany ogród

Dziekuje Anulka, no nie ukrywam, ze wreszcie moge spokojnie patrzec na ogrod A bedzie jeszcze lepiej

Evchen napisał(a)
Ale poszalałaś i to w jakim tempie! Matura jest mocno mobilizująca Świerki w każdym zestawieniu wyglądają dobrze - a Twoje super wypasione

Niom Swierki kupilam w malej szkolce. Wybieral Zon Potem pojechalismy do mojej ulubionej szkolki w W-wie i doszlam do wniosku, ze wybor byl super, bo w tej "markowej" szkolce byly mniejsze, rzadkie, ogolnie srednioladne, za to z piekna cena
Dzieki
Kasiek 09:24, 11 maj 2013

Bocku wstalas?choc,slonko swieci,kawke zrobilam
bociek 09:35, 11 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Mi każesz trzymać się za palce u nód a sama tak pieknie ryjesz!
Pieknie wyryłaś!!!! Rabata, że mucha nie siada
A ten robal to może miodówka? Liście się jednocześnie nie zwijają?

Madzen, musialam troche pary wypuscic, bo uszami juz szla Dzieki za komplement
Ten robal to pajaczek On sobie jadl z kwiatka Miodunka bukszpanowa to taka mszyca

GabiK napisał(a)
Boćku, piękna rabata. Też podziwiam tempo.

Chodziło mi o urodziny wątkowe, czyli 400 stron, a znowu się mętlik zrobił.

Mój tata jest urodzony w dniu wejścia wojsk radzieckich. W okopie się urodził, podczas ucieczki.

Dzieki GabiK

Oooooo, to Twoj Tata ze mna dzieli te sama gwiazde

ewa004 napisał(a)
Myślałam że jestem na bieżąco u ciebie ,a tu się okazuje że trzy strony musiałam się cofnąć żeby rabatkę nową ujrzeć

Rabata super ,moje ukochane zestawienie roślin też se taką zrobię

Ewulek, dzieki, rob Kochana, rob

Pszczelarnia napisał(a)
Madamme Boćkowa: voila "sesa"! Magiczne to słowo pasujące do zmian i trawnika i Twoich hortensji. Ja chcę taki trawnik. Jak się walczy z chwastami na trawniku? Czy ktoś zna jakiś sposób? Ja nawet kiedyś kupiłam arsenał oprysków i leżą do tej pory, zleżały się. I wszystko byłoby OK z moim ogrodowym ego-poczuciem, gdyby nie krajobrazy trawnikowe u innych. Np. u Ciebie.
Czasami mam wrażenie, że muszę skopać i posiać raz jeszcze. Ale problem w tym, że chwasty są szybsze.

Ewa, dziekuje. A co do trwanika, to co widzisz to iluzja. Ja mam tyle chwastow w trawniku, ze plakac sie chce. Musze oprysk zrobic, Bofixem na przyklad. No i jeszcze nawoz, Magiczna sila do regeneracji trawnika . Czasami tez mam mysli, zeby zaorac i posiac raz jeszcze U mnie panuje mniszek, koniczyna, skrzyp i takie male powojnikowate Nie przejmuj sie wszycy mamy chwasty

EPODLAS napisał(a)
Boćku ,mnie też podoba się ta rabata. Pozdrawiam, macham wiosennie.

Bozenko, dzieki i odpozdrawiam wiosennie, deszczowo dzisiaj

popcarol napisał(a)
Zaglądam! Jak tam?

Bardzo OK, szacujemy min. 90% z angielskiego

gierczusia napisał(a)
Kciuki trzymać u stóp ??.. Koffana , czy Ty kcesz cobym ja zrobiła bum i sobie nos połamała ??

No prosze Cie, kazde dziecko umie trzymac kciuki u stop Jakie bum....

Madziarzeszow napisał(a)
Oj dzieje się tutaj też coś , 3 mam kciuki za realizację planów

Dzieki Madzia
bociek 09:45, 11 maj 2013

beta napisał(a)
Boćku, ale czadu dałaś...rabatka przy wejściu wygląda miodzio...nie mogę sie doczekać jak lawenda zacznie wyglądać zza bukszpanowego żywopłota...niesamowicie mi sie podoba ten pomysł

pozdrawiam

Dzieki Beata Lawenda zgapiona od Madzenki

gierczusia napisał(a)

Bociuś .. To my umrzemy z o przepracowania
Zawijasek buksikowy.,, aaa.. Malina

Eeeee tam, ja sie nie wybieram jeszcze na tamten swiat. Se sztresa wybilam lopata i dobrze mi z tym, lalalala
Z drugiej strony moja Tesciowa jak sie mocno urobi, zazwyczaj mowi: robota lubi glupiego

Dziekuje za maline

Zeta napisał(a)
Wow niezłe zmiany .....ciekawe co dalej ...pewnie poszalejesz w tym roku

Zetka, no mam chytry plan, nie powiem, ze nie

Wieloszka napisał(a)
Fiu, fiu, jakie tu zielone szaleństwa odchodzą! Same zmiany Żywopłocik bukszpanowy pierwsza klasa a cała nowa rabatka miodzio O korzyści dla układu nerwowego nie wspomnę

Dzieki Aga

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

a ja słyszalam, że na kaca najlepsze jest powietrze z pompki od materaca
Pozdrawiam zestresowane mamy maturzystów - mama maturzystki!

Grabulki, odpozdrawiam i .... Mamuski Maturzystow wszystkich wojewodztw - TRZYMAJMY SIE

gierczusia napisał(a)
Bociuś .. A jak po maturze ?? Odstresowana już ??

JulkAd napisał(a)

też pytam

Tak, dzieki, jest dobrze Jakos ustnymi sie nie stresuje

bociek 09:46, 11 maj 2013

asc napisał(a)
Sztres dobrze się przekłada na wygląda rabaty..... wiec Bociuś.. kolejny egzamin i kolejna rewolucja w ogrodzie

Bedzie Aniu, jak bedziemy zdawac na studia
bociek 09:46, 11 maj 2013

Kasiek napisał(a)
Bocku ,przytargalam Ci slimaki ,kcesz Z paczka z komarami sie nie fatyguj,pusc je z adresem w ryjku,pewnie same trafia

Ale w maselku czosnkowym, czy jak?? Komary juz lecom wyposazone w GPSa, coby sie nie zgubily
bociek 09:47, 11 maj 2013

Kasiek napisał(a)
Bocku wstalas?choc,slonko swieci,kawke zrobilam

Lecem na kawke do Ciebie, i na sloneczko, bo jakos u mnie go nie ma
nieszka 09:56, 11 maj 2013

Rabatka luksusowa, będą sąsiedzi wyciągać szyję i zaglądać, oj będą.

U mnie w trawniku też mniszka i innego ziela strasznie dużo. Ale nie chce mi się tego pryskać, skoszę i już