Dzieki Sebek, jeszcze musze ja dopiescic Lizaki sa superowe, i tez je kocham miloscia wielka
Praca jest dobra na wszystko Nareszcie moge patrzec na front, bo sie we mnie kilka lat gotowalo Jeszcze przed czasami Ogrodowiska mialam nerwa Dzieki. Stresowac sie juz az tak nie bede, ale ciag dalszy zmian nastapi wkrotce. Mydlana tylko zostawiam sobie na jesien lub przyszly rok Ale koncepcja jest
Julita, idz w ogrod, nie wahaj siem Dzieki za zylete, troche jej jeszcze brakuje, ale to kwestia tygodnia-dwoch jak bedzie juz na gotowo Milego tygodnia - my poniedzialek i wtorek A Ty?
Karolina, jeszcze ja ciunke poszerze, bo zonowi niewygodnie kolo zywoplocika kosic No wzielam sie ostro, zon troche pomogl Dzieki
Dziekuje Anulka, no nie ukrywam, ze wreszcie moge spokojnie patrzec na ogrod A bedzie jeszcze lepiej
Niom Swierki kupilam w malej szkolce. Wybieral Zon Potem pojechalismy do mojej ulubionej szkolki w W-wie i doszlam do wniosku, ze wybor byl super, bo w tej "markowej" szkolce byly mniejsze, rzadkie, ogolnie srednioladne, za to z piekna cena
Dzieki
Madzen, musialam troche pary wypuscic, bo uszami juz szla Dzieki za komplement
Ten robal to pajaczek On sobie jadl z kwiatka Miodunka bukszpanowa to taka mszyca
Dzieki GabiK
Oooooo, to Twoj Tata ze mna dzieli te sama gwiazde
Ewulek, dzieki, rob Kochana, rob
Ewa, dziekuje. A co do trwanika, to co widzisz to iluzja. Ja mam tyle chwastow w trawniku, ze plakac sie chce. Musze oprysk zrobic, Bofixem na przyklad. No i jeszcze nawoz, Magiczna sila do regeneracji trawnika . Czasami tez mam mysli, zeby zaorac i posiac raz jeszcze U mnie panuje mniszek, koniczyna, skrzyp i takie male powojnikowate Nie przejmuj sie wszycy mamy chwasty
Bozenko, dzieki i odpozdrawiam wiosennie, deszczowo dzisiaj
Bardzo OK, szacujemy min. 90% z angielskiego
No prosze Cie, kazde dziecko umie trzymac kciuki u stop Jakie bum....
Eeeee tam, ja sie nie wybieram jeszcze na tamten swiat. Se sztresa wybilam lopata i dobrze mi z tym, lalalala
Z drugiej strony moja Tesciowa jak sie mocno urobi, zazwyczaj mowi: robota lubi glupiego
Dziekuje za maline
Zetka, no mam chytry plan, nie powiem, ze nie
Dzieki Aga
Grabulki, odpozdrawiam i .... Mamuski Maturzystow wszystkich wojewodztw - TRZYMAJMY SIE
Tak, dzieki, jest dobrze Jakos ustnymi sie nie stresuje