No Kasiula ja słyszałam że na kaca najlepsza praca, ale że na stres... Widać żeś mocno zestresowana była i dobrze to zrobiło TWojej rabacie Mniodzio. Stresuj się dalej
Hahaha, Monitka, trza bylo kciuki u stop trzymac 5 pazdziernika mina 2 latka
Ewcia, Ty tez?????? Lo matko i corko Pewnie, ze bedzie dobrze
Magda, juz wyluzowalam, pierwsze koty za ploty
ka1sia, dziekuje, buziaczki za to trzymanie
Ela, no kciuki u stop mozesz przeca trzymac Dzien dziecka tiaaaaa, juz to widze
Kasku, dziekujemy Ku chwale
Julita, zyjesz???
Gosia, no tototototo wlasnie, nasze matury przeciez wczoraj byly. Ja mialam sciagi w kalamarzu I korzystalam z nich, na polski mialam kilka metrow samych cytatow Jak poszlo kuzynowi?
Aneta, dzieki Dobra Kobieto Mysle, ze dal rade
Madzen, jak wyzej, trzymaj u stop One w ryciu nie przeszkodza, a tez sie liczy. Chyba
Widziałam takie dywany - wyglądają cudownie - poza przedwiośniem. Przemarznięta trzmielinka nie wygląda ładnie (jak każda przemarznięta roślina ), ale na szczęście szybko odbija
Aniu florowit w płynie (ogólnego stosowania)+ florowit w płynie do iglaków. Opryskuje co kilka dni (rozcienczonym) dokąd wygląd liści sie nie poprawi.Może to przez zimowe słońce a nie przez sasiadkę, Póżną zimą trzeba rh chronic przed słońcem .
ostróżki rozrosły się ślicznie
lubię na nie patrzeć
czosnki
Zauważyłam coś niesamowitego... otóż czosnki które sadziłam w tamtym roku rozmnożyły się w większości z jednego środka wychodzą dwie łodygi. Wydaje mi się, że są mniejsze niz te sadzone na jesieni... zobaczymy jak zakwitą...
Fioletowo-biała nieśmiało zaczyna, zobaczymy czy będzie pomieszanie jak na reszcie...
a na fioletowej zabłąkany narcyz...tzn nie zabłąkany bo dwa lata temu posadzilam ich tutaj 200szt i w tamtym i w tym roku wyszło może 5szt...
biała przy zawijasku, tulipany sa zeszloroczne, niedosadzane i nie wykopywane
za wroclawska obwódką zaczynają też kwitnąć. Ta odmianę pokazywała Madzenka w Holandi. Tulipany kupowałam w lidlu, żałowałam, że było tylko 3 torebki...
dzisiejsza porcja zdjęć
rabata która miałabyć pomarańczowo-biała... jeszcze posrodu tulipany nie kwitną to nie wiem jaki kolor będzie
z jednej strony
z drugiej strony