naszła mnie dzisiaj taka myśl...jeśli zła to wyprowadźcie mnie z błędu..
tam za bukszpanami są tycie rh, za świerkami są brzozyi pustka, jak widać na poniższej focie. wydumałam by tam pomiędzy świerkami i brzozami posadzić trawy-np rozplenice , budleje, perowską, jeżówki tak by mi tam coś kwitło po tulipanach. Jak myslicie dobrze kombinuję?
Anula nie ogarniam, obsolutnie, robie kilka rzeczy naraz, wściekam się że czasu mi brakuje... zielsko mi zarasta strasznie, dzisiaj stwierdziłam, ze chyba muszę caly kamyk z zawijaskowej rabaty zdjąć bo jest okropny po zimie (wylądowało tu mnustwo ziemi razem ze śniegiem), a do tego tylle hwastów...18.05 mamy bierzmowanie, 26.05 komunie, nie wyrabiam na zakrętach, pierwszy raz od lat mam kajet z zapisanymi godzinami spotkań...
No Kasiula ja słyszałam że na kaca najlepsza praca, ale że na stres... Widać żeś mocno zestresowana była i dobrze to zrobiło TWojej rabacie Mniodzio. Stresuj się dalej
Hahaha, Monitka, trza bylo kciuki u stop trzymac 5 pazdziernika mina 2 latka
Ewcia, Ty tez?????? Lo matko i corko Pewnie, ze bedzie dobrze
Magda, juz wyluzowalam, pierwsze koty za ploty
ka1sia, dziekuje, buziaczki za to trzymanie
Ela, no kciuki u stop mozesz przeca trzymac Dzien dziecka tiaaaaa, juz to widze
Kasku, dziekujemy Ku chwale
Julita, zyjesz???
Gosia, no tototototo wlasnie, nasze matury przeciez wczoraj byly. Ja mialam sciagi w kalamarzu I korzystalam z nich, na polski mialam kilka metrow samych cytatow Jak poszlo kuzynowi?
Aneta, dzieki Dobra Kobieto Mysle, ze dal rade
Madzen, jak wyzej, trzymaj u stop One w ryciu nie przeszkodza, a tez sie liczy. Chyba
Widziałam takie dywany - wyglądają cudownie - poza przedwiośniem. Przemarznięta trzmielinka nie wygląda ładnie (jak każda przemarznięta roślina ), ale na szczęście szybko odbija
Aniu florowit w płynie (ogólnego stosowania)+ florowit w płynie do iglaków. Opryskuje co kilka dni (rozcienczonym) dokąd wygląd liści sie nie poprawi.Może to przez zimowe słońce a nie przez sasiadkę, Póżną zimą trzeba rh chronic przed słońcem .
ostróżki rozrosły się ślicznie
lubię na nie patrzeć
czosnki
Zauważyłam coś niesamowitego... otóż czosnki które sadziłam w tamtym roku rozmnożyły się w większości z jednego środka wychodzą dwie łodygi. Wydaje mi się, że są mniejsze niz te sadzone na jesieni... zobaczymy jak zakwitą...