Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Pszczelarnia 10:21, 07 maj 2013

Ja ścisnęłąm raz a porządnie!
ewa004 14:21, 07 maj 2013

Bociusiu jak tam matura synka ?? maje córcia przeżyła i mówi że nie było tak źle chociaż tematy
były "głupie "
Ale jutro matma i tu zaczynają się schody
gierczusia 19:19, 07 maj 2013

Ja trzymam i nie puszczam ... No ale tak dwa dni siem nie myć , toż to skandaliczny skandal .. A gdzie tam koniec maja ?
JulkAd 19:25, 07 maj 2013

No Kasiu jak polski? Zadowolnione Dziecię?...moje z uśmiechem wróciło, ale u mnie piątek najtrudniejszy...buziam i trzymajmy się nadal
bociek 20:17, 07 maj 2013

Juzia_G napisał(a)

Trzymamy!

Juzia, dzieki serdeczne Pomoglo

monitka napisał(a)
Bociusiu trzymam z całych sił! Miałam w ogrodzie porobić ale co tam, matura ważniejsza

A że tak się wścibsko zapytam którego października są obchody Najważniejszego Dnia w Roku? no wiesz żebym się nie spóźniła

Hahaha, Monitka, trza bylo kciuki u stop trzymac 5 pazdziernika mina 2 latka

ewa004 napisał(a)
Bociusiu ty też tegoroczna maturzystka ???? ja też ,tez mam stresa ale pazury jeszcze całe
Będzie dobrze ,nie może być inaczej

Ewcia, Ty tez?????? Lo matko i corko Pewnie, ze bedzie dobrze

Magda70 napisał(a)
Będzie dobrze...będzie jak ma być!
Wyluzuj mamusia...ja się rok temu stresowałam więc luuuzik
Kciuki trzymam tak w razie wuu

Magda, juz wyluzowalam, pierwsze koty za ploty

ka1sia napisał(a)
Moje kciuki też zaciśnięte

ka1sia, dziekuje, buziaczki za to trzymanie

gierczusia napisał(a)
Bociuś .. Moje tyżż .. Jak ja jutro do roboty pojadem ??... O myciu dzisiaj nie wspomnę , ał zawsze mogem sobie zrobić " dzień dziecka "

Ela, no kciuki u stop mozesz przeca trzymac Dzien dziecka tiaaaaa, juz to widze

Kasiek napisał(a)
Trzymamy

Kasku, dziekujemy Ku chwale

JulkAd napisał(a)
Boćku trzymaj się .....cholypcia zawiesza mi się net ciągle...

Julita, zyjesz???

malwes napisał(a)
Boćku...trzymam "maturalne" kciukasy!!!!!!!!!. Jutro mój kuzyn też pisze....kurczę, niby "niedawno" człowiek sam pisał (jak dziś pamiętam wielkie kieszenie na ściągi, które sobie zrobiłam z chusteczek do nosa doszytych do majtek...ale były pojemne! Nic nie wyjęłam z tych ściąg ale świadomość, że jakby co, to mam gdzie sięgnąć...) a ten czas tak szybko biegnie i już dzieci piszą....

Gosia, no tototototo wlasnie, nasze matury przeciez wczoraj byly. Ja mialam sciagi w kalamarzu I korzystalam z nich, na polski mialam kilka metrow samych cytatow Jak poszlo kuzynowi?

ana_art napisał(a)
Kasia synulek zdolniacha, DA radę

Aneta, dzieki Dobra Kobieto Mysle, ze dal rade

Marzena2007 napisał(a)
Kasiek trzymam!!!! Czy ja mam trzymać do kóńca maja!!!! Jak bendem w ogrodzie ryć?

Madzen, jak wyzej, trzymaj u stop One w ryciu nie przeszkodza, a tez sie liczy. Chyba

Kindzia napisał(a)
Trzymam od rana!!!!

DziekiKasiu, buziaczki

GabiK napisał(a)
Boćku, trzymam. Będzie dobrze.

Piękne u Ciebie powstało zamieszanie - ktoś napisał życzenia urodzinowe wątku, a reszta zamieniła na Twoje.

Gabi, dziekujemy, jest OK

Czyz nie? A watek tez ma urodziny jesienia

Pszczelarnia napisał(a)
Ja ścisnęłąm raz a porządnie!

Pieknie dziekujemy Pszczolko

bociek 20:19, 07 maj 2013

ewa004 napisał(a)
Bociusiu jak tam matura synka ?? maje córcia przeżyła i mówi że nie było tak źle chociaż tematy
były "głupie "
Ale jutro matma i tu zaczynają się schody

Najwazniejsze, ze dzieci daja rade i maja wiekszy dystans.

U nas - no coz, troche bylo zaskoczenia z "Przedwiosniem", ale pisalismy drugi temat, obstukany rowno Tylko czytanie ze zrozumieniem bylo trudne . Podobno Zobaczymy

Matma - mamy to samo, ale mnie juz stres opuscil, chyba juz nie mam co zzerac
bociek 20:20, 07 maj 2013

JulkAd napisał(a)
No Kasiu jak polski? Zadowolnione Dziecię?...moje z uśmiechem wróciło, ale u mnie piątek najtrudniejszy...buziam i trzymajmy się nadal

W miare zadowolnione, wiec i ja tez Super, ze corcia trafila w temat, bardzoe sie ciesze

Tak jest, trzymajmy sie
agata_chrosc... 20:22, 07 maj 2013

Boćku,
coś znowu umknęło mojej uwadze, co jest oczywiście karygodne i trudno wybaczalne! ALe ponieważ z najgłębszych zakątków serca ślę te życzenia, niezaleznie czego w końcu powinny dotyczyć, imienin, urodzin, wątku, prawa jazdy, matury, wizyty u dentysty czy innego ważnego wydarzenia lub jubileuszu, liczę, że jednak mi wybaczysz i życzenia owe przyjmiesz w dobrej wierze
ściskam
bociek 20:22, 07 maj 2013

Wszystkim serdecznie dziekujemy za wsparcie i trzymanie kciukow Jestescie debesciaki

bociek 20:23, 07 maj 2013

agata_chroscicka napisał(a)
Boćku,
coś znowu umknęło mojej uwadze, co jest oczywiście karygodne i trudno wybaczalne! ALe ponieważ z najgłębszych zakątków serca ślę te życzenia, niezaleznie czego w końcu powinny dotyczyć, imienin, urodzin, wątku, prawa jazdy, matury, wizyty u dentysty czy innego ważnego wydarzenia lub jubileuszu, liczę, że jednak mi wybaczysz i życzenia owe przyjmiesz w dobrej wierze
ściskam

Hahahahaha, Agatko, masz nosa Okolicznosc jest, ale o tym za sekundeczke. Zyczenia przyjmuje z rozkosza i dziekuje stokrotnie