Druty drutami ... jak Cię znam to pewnie byś sobie przypomniała ... ale Twoje przepisy kulinarne są mega ciekawe ... nie pogniewałabym się gdybyś podrzuciła czasami coś wypróbowanego
My lubimy i dorsza i szpinak i suszone pomidory więc podpasowało nam to zestawienie.
Moja córa słoik suszonych pomidorów wcina na przekąske przegrywając czarnymi oliwkami
Tak nie pomyślałem, bo nie uważam, że Ci którym nie po drodze z kościołem to mają rogate dusze, a Ci co tam chodzą to zawsze aniołki - ale zostawmy te egzystencjonalne tematy.
Nawigatorka ubierająca choinki w kościele, no ciekawych rzeczy się o Tobie dowiadujemy, szczerze mówiąc, też mam takie epizody w swojej przeszłości, a teraz nie ciągnie mnie jakoś w to miejsce...
Tak a propos, to jest blady fiolet ze sreberkiem nie róż. Ale co tam, może tak wyszło na zdjęciu.
W niedzielę strasznie wiało u nas ze wszystkich stron, tak że już powiązane snopki się rozczochrały i kilka zgubiło kokardki. Bomki, którymi przystroiłam świerk i kodły koreańskie, latały po całym ogrodzie.
W weekend się naprawi. W ciągu tygodnia, jak wracam, jest już ciemno i tych braków nie widać